1. Segadus

Kui elad üksi ja tood koju uue partneri, oled oma võimalused temaga nullinud, kui sa ei suuda oma voodit riiete, raamatute, musta pesu, pesemate nõude ja kassi mänguasjade seest üleski leida. Kahekesi elades pühib segadus teilt mõlemilt vallatud mõtted, sest suudate keskenduda ainult tegemata kodutöödele ja koristamisele.

2. Maksmata arved

Laua pealt või öökapilt sulle näkku jõllitav kommunaalarve leht ei ole just seksikaim asi, sest tuletab sulle meelde, kui palju sa võlgu oled ja milliseid summasid pead kohe üle kandma hakkama. Maksa arved, pane need silma alt ära ja näed kohe, kuidas meeleolu paraneb!

3. Perepildid

Väga tore, et olete ema, õe ja vanaemaga väga lähedased ning jagate kõike. Kuid su partner ei taha sinuga müramise ajal kogemata su õele või emale otsa vaadata või tunda, kuidas pildil olev isik neid naeratades jõllitab. Hoia sellised fotod magamistoast eemal.

4. Taaskasutusvoodi

Oled just kolinud oma uude korterisse ning vanemad olid nii lahked, et andsid oma vana voodi sulle. Väga kena neist. Aga seksida samas voodis, kus sa ise võib-olla eostatud oled, ajab pigem judinad peale kui tekitab isu.

5. Tehnika

Teleka, arvuti ja mobiili koht ei ole magamistoas. Need vidinad rikuvad igasuguse romantilise meeleolu kiiresti ja põhjalikult!

6. Kingitused eksilt

Ta tegi sulle maailma nunnuma kingituse ja sa hindad seda väga ega suuda silma alt ära panna. Su praegune partner ei suhtu sellesse kindlasti nii sõbralikult. Kas sul endal tekiks seksiisu toas, mis on täis su kallima eksnaise nänni?

7. Räpane vannituba

Enne kallima vannituppa laskmist, käi sealt ise korra läbi ning tõmba kokku oma torusid ummistavad karvad, seebijäljed, tolm ja šampooniplekid. Sest kui tema seda näeb, ei tule ta mitte sinu juurde voodisse, vaid põgeneb läbi akna teadmata suunas!

8. Veel räpasem WC

Me kõik peame seda ruumi kasutama, aga kõik jäljed seedetegevusest tuleb eemaldada ASAP! Ka ebameeldivad lõhnad. Hoia tualetihari poti kõrval ja kasuta seda ning hoolitse selle eest, et pott oleks alati puhas ja viisakas. Õhuvärskendaja peab samuti igas korralikus WC`s olema.

9. Liiga väike voodi

Voodi, millelt on oht müramise käigus maha prantsatada, pigem nullib kui tekitab isu. Liiga suur voodi, kust te teineteist üleski ei leia, on samuti mõttetu. Vali voodi, mis on piisavalt avar, et saaksite vajadusel teineteisele selja keerata, aga piisavalt väike, et öösel juhuslikult teineteist üles leiaksite…

10. Mänguasjad on raskesti kättesaadavad

Kondoomid, libestid, vibraatorid, käerauad ja kõik muu, mida teil vaja läheb, peaks olema käeulatuses, et nende otsimise ajal teine pool magama ei jääks.

11. Säravad tuled

Vähe on neid, kellele meeldib armatseda erksa valgusega ruumis. Romantilise õhkkonna loovad maheda valgusega öölambid, mitte pimestavalt särav laevalgusti.

12. Mis su voodi all peidus on?

Laste mänguasjad? Tolmurullid? Kass? Laps? Hoolitse selle eest, et kõik, mis on magamistoas, on seotud magamise või seksiga, mitte nendelt asjadelt tähelepanu kõrvale juhtivate asjadega!

13. Vale voodipesu

Määrdunud, auklik, räpane ja kulunud voodipesu on esiteks inetu ja teiseks ununeb sul seks kohe, kui sa oma luitunud ja inetusse voodisse vajud. Investeeri kvaliteetsesse ja ilusasse voodipesusse, et sul oleks alati rõõm kenasti üles tehtud voodit vaadata ja seal mõnuleda.

14. Toa asukoht

Kui su magamistuba on täpselt lastetoa kõrval või laps magab teiega samas toas, on seks viimane asi, mis teie mõtteis mõlgub.

Allikas: Madame Noire