Brasiilia pensionär Valdemira Rodrigues de Oliveira leidis hingesugulase Aparecido Dias Jacobi vanadekodust. Ja kuigi arstid soovitasid kihlumisest loobuda, kuna paarike ei tule iseseisvalt eluga toime, kuulasid nad südamehäält ja tegid seda siiski.

“Ma armusin Jacobisse ja ta meeldib mulle väga-väga. Kui ta sureb, suren ka mina …” rääkis vastne pruut ausalt.

Kuna Valdemiral ja Jacobil ehk Jacol, nagu teda hellitavalt kutsutakse, ei õnnestunud lahkuda tervise tõttu vanadekodust, otsutati pidada tseremoonia vanadekodus. Seejuures viibis õnneliku sündmuse juures lausa 150 inimest.

Paarike kohtus kolme aasta eest ja halvatud Jaco sõnutsi oli tegemist armastusega esimest pilgust. Muide, elu pole meest hellitanud: ta on elanud hooldekodus 19 aastat, enne seda oli aga pikalt töötu ja kodutu.

“Ma armusin temasse kohe, kui meie pilgud kohtusid. Ma tean, et ta on minust pisut vanem, kuid see ei loe. Valda ehk Valdemira teeb mind õnnelikuks,” sõnas armunud mees.

Valda ja Jaco veedavad iga minuti koos. “Ma tean, et seda ei juhtu kunagi, aga ma oleks hea meelega pesnud Jaco riideid, valmistanud talle õhtusööke ja hoolitsenud tema eest kui õige abikaasa,” rääkis naine.

Mõlema jaoks on tegemist esimese abieluga. Samuti on suurem osa Valda lähisugulastest juba surnud ja Jaco on enda perega kaotaud igasuguse kontakti.

Vannet andes ei suutnud armastajad hoida enda tundeid tagasi ja suudlesid väga kirglikult.

Pilte vaata SIIT!

Allikas: Daily Mail