“Mis on teie arvamus selles, et noormees läheb, liibukad jalas, poodi, linna ja siis spordiklubisse? Tavaliselt on ikka nii, et spordiklubisse minnes pannakse normaalsed riided selga ja alles seal tõmmatakse liibukad jalga. Kuid viimasel ajal olen näinud, kuidas mõned noormehed lähevad poodi, liibukad jalas (jope on muidugi seljas), ja lühikesi pükse nende peal pole.

On see normaalne? Uus trend on vist tulekul, et nüüd liigutakse nendes ka linnas ringi, mitte ainult kuskil spordihoones? Või proovivad noormehed midagi tõestada? Või on tegu geidega?”

njahh:
“Aga miks on naistele lubatud liibukatega igal pool ringi hängida? Liibukates mehed on enamasti treenitud ja vormis ning nende musklid pakuvad silmale rõõmu. Kaubanduskeskustes tuiavad liibukates naised on reeglina paksud ja lodevad, kes arvavad millegipärast et näevad neis seksikad välja.”

Mees:
“Ei, see ei ole normaalne. See on ennekuulmatu ühiskondliku moraalitunde ja inimväärikuse solvamine.”

kivike:
"Spordihoones kõlbab varjamatult uurida liibukates mehi, aga poes on veits piinlik? Noormehed tõenäoliselt ei tõesta midagi, vaid kannavad mugavat riietust. Aga see, et sulle "tikub silma" niisugune porr, on sinu ajukäärude vahel kinni. Siin pole kindlasti asi meestes või liibukates."

Kuidas suhtud sina meestesse, kes kannavad ka vabal ajal retuuse? Anna sellest kommentaarides teada!