Seekord uurisime, milliste omadustega võluvad Eesti naised mehi. Selgus, et me oleme lojaalsed, kergesti hüsteeriasse sattuvad ja karjäärihimulised. Kuid seda ainult heas mõttes.

Mihkel, 24:
Eesti naise parim omadus on see, et ta läheb kergesti paanikasse. Vähemasti need, kellega mul on kokkupuude olnud. Kui uudistest käib läbi mingi sõjateema, on ta mul kaisus ja küsib murelikult, kas kõik saab korda. See on minu hetk mees olla, rind kummi ajada ja teatada, et ära muretse, naine, ma olen alati olemas. Enne, kui mõistagi jõuame, oleme linade vahel, sest naine soovib ju tänada meest, kes talle turvatunnet pakub.

Andero, 41:
Mul on kogemusi välismaa ja Eesti naistega ja ma võin 100protsendilise kindlusega väita, et need kaks pole võrreldavadki. Eest inaine ei jää ise ega jäta ümbritsevaid hätta. Kui on hädaolukord ja keskmine inimene tardub, on Eesti naine enda käed üles kärinud, et probleem ära lahendada. Jah, ma pean silmas, et Eesti naine ei ole kuidagi keskmine inimene. Minu suur respekt ja lugupidamine meie esivanematele, kes on selle imelise naise loomisprotsessiga tegelenud. Seega on mul alati nii kurb näha, kui ilusad tõmmud kutid tulevad, pistavad kohalikud naised rasedaks, elavad paar aastat, saavad elamisloa ja läinud nad ongi.

Heiki, 40:
Oskan enda kogemustele tuginevalt öelda, et lojaalne, karjäärihimuline ja ta lepib vähesega. Minu naine on minu lapsepõlvearmastus, kuid tema sellest ei teadnud. Olin aastaid sõbrana ta kõrval ja kuulasin ta nutu ja hala, kui mingi järjekordne tõbras ta üle oli lasknud. Ühel hetkel kui ta aru sai, mis mees ma tegelikult olen, avas ta justkui silmad ja kuigi tal oli ka teisi huvilisi, kes olid minust tugevamad, ilusamad ja rikkamad, valis ta minu. Sel aastal täitub meil 15 aastat abielu ja mul on väga hea meel, et ma teda enne tundma õppisin, kui kokku saime ja tema mind, sest muidu olnuks ma ehk üks tõbrastest.

Oliver, 63:
Eesti naine saab aru, kui ma räägin. Islandi naine ei saa, sest ta ei oska eesti keelt. See on suur pluss. Tundub ebaoluline, aga see on vägagi oluline, sest inimesed peavad omama mingitki sarnast tausta, et üksteist mõista. See muudab Eesti naise ka väga mõistvaks ja ma tunnen, et olen naisega tõepoolest jackpoti saanud. Me arvame, et on muru on rohelisem igal pool mujal, aga tegelikult arvame seda lihtsalt sellepärast, et me võtame iseenesest mõistetavana seda kõike, mida pakuvad ilusad, mõistvad ja andekad Eesti naised. Õnneks on aastas nii emade- kui naistepäev, mil me neid meeles peame.

Tahad teada, millised on Eesti meeste parimad omadused? Vastused leiad SIIT!