Päris maailmas võib aga olla nii, et sa otsid iga põhjust, et oma eksiga ühendust võtta, sest sa ei suuda temast üle saada. Või vastupidi. Või on see vastastikune. Vaata, mis on need viis olukorda, kui sa võid oma eksiga ühendust võtta. Ja mis on see üks olukord, mille puhul keegi peaks sulle vastu näppe lööma, kui käe telefoni järgi sirutad.

TOHID:

1. Kui keegi tema lähedane sureb

On viisakas ja kena sinust, kui sa helistad või kirja saadad ja kaastunnet avaldad.

2. Et asjad selgeks rääkida

Kui sa ikka veel täpselt ei tea, miks teie teed lahku läksid, siis sa võid temalt paluda, et ta sulle oma versiooni räägiks. Sinu enda pärast on vaja asjale korralik joon alla tõmmata — et sa saaksid oma eluga edasi minna.

3. Teil jäi mingi rahaga seotud asi õhku

Kui te näiteks elasite koos ja teil on mingi ühine laen või on üks teisele võlgu, siis need asjad tuleb selgeks rääkida ja edasine maksegraafik paika panna — te olete ometi täiskasvanud inimesed.

4. Kui teil on ühine laps

Te jääte lapse kaudu eluks ajaks seotuks ja te peate õppima üksteisega taas normaalselt suhtlema.

5. Teie suhe tegelikult ei lõppenud päriselt ära. See ei ole tegelikult siiamaani lõppenud

Olgu, romantikud, see punkt on teile. On võimalik, et te läksite lahku valedel põhjustel või rääkisite totaalselt teineteisest mööda. Sel juhul pole mingit mõtet jonnakalt vaikust hoida, vaid te peate asjad selgeks rääkima, et teada saada, kas te tahate koos edasi minna või lõpetate selle asja korralikult ära.

EI TOHI:

Tema uus kallim või sinu uus kallim tunneb ennast ebamugavalt, kui te omavahel suhtlete

Austage oma uue partneri soove: sulle võib ju tunduda, et see, et te olete lihtsalt sõbrad ja sul ei tuleks pähegi oma eksiga magada, on ilmselge, aga teie uued kallimad selles nii kindlad pole ja nemad kannatavad, kui te oma eksiga liiga palju koos aega veedate. Ärge pange oma uut kallimat kannatama lihtsalt sellepärast, et teil on koos tore vanu aegu meenutada… ja tegelikult teame me kõik, kuhu need meenutamised vahel viia võivad…

Allikas: She Knows