Seekord uurisime, kuidas suhtuvad mehed endast nooremasse või vanemasse kaaslasesse. Vastused on küllaltki üllatavad.

Ferdinand, 62:
Ma ei tea, mis on see, mis paneb inimesi soovima endast palju noorema või palju vanema naisega aega veeta. Nende inimestega pole ju midagi rääkida. Noorem arvab, et ta teab kõike ja vanem teabki kõike. Alati on põnevam avastada maailma inimesega koos, kes on sinuga sarnasest demograafilisest keskkonnast. Minu naine on minust neli kuud noorem ja ma olen abielu kestel ära käinud ja püüdnud alustada endast 14 aastat nooremaga, aga ei tulnud välja. Temaga lihtsalt ei olnud mitte millestki rääkida. Õnneks võttis abikaasa mu ikka tagasi, sest ka tema mõistab, et me sobime hästi.

Ahti, 36:
Kui ma olin teismeline ja lugesin salaja isa Maajasid, siis oli mu fantaasiaks see, et mul tekiks võimalus endast tunduvalt vanema naisega. Noh, nagu ajakirjaski tavaliselt läks. Päriselt muidugi selliseid asju enamjaolt ei juhtu. Ei juhtunud ka minuga. Kuid rääkides pikaaegsest suhtest, siis kui vahe on umbes 20 aastat, siis ma usun, et tegelikult pole see armastus, vaid kompenseeritakse midagi. Kas seda, et isaga sai vähe aega omal ajal koos veeta. Või siis vastupidi teisel poolel lapse järele igatsus. Natuke perversne mulle kogu see asi näib küll

Villi, 24:
Mu parimal sõbral, kes on minuga sama vana, on endast 22 aastat vanem naine. Ma arvan, et 46aastasel ja 46aastasel on suur vahe sees. Kui see naine on meie seltskonnas, siis miski ei reeda, et ta on meist nii palju vanem. Ainult välimus. Iseloomult on ta täpselt selline, nagu oleks meiega sama vana tsikk ruumis. Kui inimene on nooruslik ja positiivne, siis ma arvan ei ole vanusel vahet. Ise endale nii palju vanemat naist ei tahaks. Kui siis ainult nädalaks, et kogeda seda, mida tal on pakkuda.

Enari, 54:
Mina olen nüüdseks juba sellises vanuses, et mul poleks midagi 25-35 aastase naise vastu. Oma naisega kiskus rappa, sest abielukohustusi täitis ta heal juhul korra kvartalis ja mida ma passisin nagu munk kodus, kui ma tegelikult ei pea seda enam tegema. Lapsed on välja kolinud. Naine küll ohkis, et ma olin võtnud ta ilu ja nooruse ja jätan ta nüüd üksi. Kuid tegelikult olime me ammu üksi. Me lihtsalt elasime ühes korteris. Endast vanemat naist ma endale ei soovi, sest see oleks juba mingi 74aastane. Selleks peaks kusagile vanadekodusse lantima minema.

Mida arvavad naised suurest vanusevahest? Vastused leiad SIIT!