Vaja läheb:
4 muna
250 g kodujuustu
2 dl piima
2,5 dl nisu- või kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuga soola
4-5 sl pruuni roosuhkrut
100 g värskeid või jäiseid mustikaid (sulatamata)
praadimiseks võid või õli

Mustikasiirup
150 g värskeid või jäiseid mustikaid
1 dl vahtrasiirupit

Valmista esmalt siirup: sega (jäised) mustikad potis vahtrasiirupiga, keeda paar minutit, kalla klaaspurki. Jäta ootele ja lase jahtuda.

Vahusta munakollased suhkru ja soolaga suuremas kausis. Lisa kodujuust, piim ja viimasena küpsetuspulbriga segatud jahu. Miksi ettevaatlikult taina hulka kõvaks valgeks jahuks vahustatud munavalged. Sega sisse mustikad, külmunuid ära sulata. Küpsrta väikesed paksud pannukad ja naudi neid mustikasiirupiga.

Selle ja teised põnevad retseptid leiad Eesti Naisest!