23.05.2017, 11:00
Eriti tervislik roog: nõgese-köögiviljasupp
FOTO:
Toitainerikas kevaduvine supp valmib hõlpsalt ja maitseb suurepäraselt, põnevat retsepti jagab värske Tervis Pluss.
Vaja läheb:
Kolmele
500 ml köögivilja- või kanapuljongit
veerand lillkapsast (u 230 g)
1 porgand
100 g nõgeseid (3 suurt peotäit)
1 keedetud muna
1,5 sl kõrvitsaseemneid
oliiviõli
Kuumuta puljong keema, tükelda lillkapsas-porgand. Keeda köögivilju puljongis umbes 20 minutit, kuni need on pehmed. Lisa pestud nõgesed ja keeda veel viis minutit. Püreesta. Serveeri hakitud keedetud muna, kõrvitsaseemnete ja tilga oliiviõliga.
Selle ja teised põnevad retseptid leiad värskest Tervis Plussist!