31.05.2017, 15:00
RETSEPT: kanašašlõkk rabarbrimarinaadis
FOTO:
See marinaad toob kanas esile parima! Väärt retsepti jagab värske Nipiraamat.
Vaja läheb:
700 g kanakintsuliha
Marinaad:
250 g rabarbrit
pool sibulat
jupp ingverit
2 küüslauguküünt
1,5 tl tšillihelbeid
2 sl sojakastet
1 sl suhkrut
poole sidruni mahl
soola ja pipart
Marinaadi tegemiseks koori ja tükelda rabarber ja sibul. Riivi ingver, koori ja haki peenelt küüslauk. Tõsta kõik marinaadi koostisained potti ja hauta neid madalal kuumusel umbes 10 minutit. Lase jahtuda.
Pane kana jahtunud marinaadi ja lase sel vähemalt kolm tundi, soovitavalt üleöö maitsestuda.
Enne grillimist pühi kanalt liigne marinaad, seejärel grilli seda mõlemalt poolt.
Selle ja teised põnevad retseptid leiad Nipiraamatust!