Siin on seitse soovitust, mida oled kindlasti kuulnud, aga mida ei pea alati nii täpselt järgima:

Ole täiesti aus
Loomulikult ei tee valed suhtele head, kuid … Tegelikult võid jätta midagi ka enda teada. Kui tunnedki, et pead oma südamelt kõik ära rääkima, arvesta ka teisega. Sõnad teevad haiget, seega vali neid hoolikalt.

Probleemid leiavad ise lahenduse
Kui teil tekib arusaamatus, ära looda sellele, et küll aja jooksul kõik paika loksub. Vastupidi, kui asi settib, võib see veel hullemaks minna. Räägi kallimaga, ürita teda mõista ja ole valmis kompromissiks. Jäta meelde, et keerulistes olukordades sa ei saa suhtuda temasse kui vaenlasesse või konkurenti.

Su partner peab mõistma sind lennult
Ei, ei pea. Ta teab sind kindlasti paremini kui keegi teine, kuid armsam pole mõtetelugeja. Veel vähem näeb ta su sisse. On pisiasjad, millest ta ei pruugigi kunagi aru saada, näiteks see, et sulle ei meeldi kohvikus endale toitu tellida. Aga ta jätab selle meelde ja üritab ebamugavaid olukordi ennetada.

Laps parandab kõik
Millegipärast arvatakse ikka veel, et kui suhe on nässus, tasub mõelda perelisa peale. See on kõige rumalam mõte, mille peale tulla! Tihtipeale paneb see suhte just proovile. Seega — enne, kui saate lapse, tehke kindlaks, et teda ka tahate ja olete vastutuseks valmis.

Armastusest piisab
Leidub paare, kes ei tule suhtega toime, mis sellest, et armastus on suur. Nimelt kipuvad nad unustama, et sellest ei piisa. Partnerid peavad ka teineteist usaldama, suhtlema ja leidma aja, et teha suhte kallal tööd. Tundub ebaromantiline, aga nii see on.

Allikas: All Women’s Talk