Ma ei ole väga armukade inimene. Mul ei ole enesehinnanguga probleeme, tunnen ennast hästi ja tean, et mu partner armastab mind (nagu mina teda). Ometi häirib mind kohutavalt, kui tal tekib naissoost sõpru. Ma ei keela tal suhelda naistega, aga mulle ei meeldi see, kui ta saab nendega liiga lähedaseks. Nimelt ei suuda ma oma kogemuste põhjal uskuda seda, et mees ja naine saaksid olla omavahel sõbrad. Eks see on kirgiküttev teema ja arvamused jagunevad üsna võrdselt kaheks, aga ma tunnen ennast meeletult häirituna sellest, kui tal reaalselt mingi sõbranna tekib.

Selle vastu ei ole mul midagi, kui ta suhtleb kolleegidega vms, sest tegemist on pinnapealse suhtlusega. Olen tal ka palunud suhtlemise lõpetada osade naistega, sest ta teab, kui väga see mind häirib, sest paraku on nii, et naistel on kombeks hakata ussitama.

Ma ei karda isegi petmist, mind lihtsalt häirib see teadmine, et tal on mõni sõbranna, sest ma ei näe selleks vajadust. Ta peaks ju minult kogu naiseliku tähelepanu saama.

Kas kellelgi on jagada ehk soovitusi, mida teha sellises olukorras, sest ma tunnen ennast äärmiselt halvasti, kui ma ütlen talle, et see või too isik ei meeldi mulle? Tema palvel lõpetasin ma suhtlemise oma lähedase sõbraga ja ootan temalt sama …