Karuke
Aga mina olen autoriga nõus. Mingi enesekriitika ja esteetikameel võiks siiski olla. Esimese soojema ilmaga oli äärelinn täis trussikute väel ringi kolkavaid rõvedaid vanamehi. Tee ääres muru niitmas, pargipingil peesitamas ja muidu ringi tuterdamas.

Oma kodus ja aias tehke, mida tahate, aga avalikku ruumi pole vaja oma lõtvu füüsiseid ja kasimata väljaveninud trussareid vaja paigutada

jorm
Ma ei saa aru nendest inimestest, kes kaebad selle üle, et ühel on rasvased reied ja teisel ripub õllekas üle püksivärvli. Nagu ma asjast aru saan, siis me elame vabal maal, igaüks võib välja näha, kuidas tahab ja käia riides, nagu soovib. Ükski seadus ei keela särgi seljast ära võtmist kuuma ilmaga. Ja üldiselt ei pikalt vahtima, kui häirib. Alati võib ju oma asjadega edasi tegeleda.

eid_155224cd05974a
Eks liigub kesklinna tänavatel ringi ka naissugu, kellele napp riietus üldsegi ei sobi. Ei lähe ju ütlema, et peitku oma tselluliiti täis jäsemed riiete alla. Las nad siis kõnnivad, nagu tahavad. Mind ei morjenda see, kuidas keegi riides käib.

mats
Palja ülakehaga avalikus kohas (mujal kui rannas) ei käida, see on elementaarne kultuuri küsimus. Kahjuks näeb ka Annelinnas neid “elu peremehi”, kelle maika ripendab üle õla, jalas on tavaliselt mingid lillelised kalsoonid, pika säärega hallid sokid ja sporditossud

Mana
Asi ei ole üldse selles, kas keha on paks või peenike. Lihtsalt on asju, mida võib küll teha, aga ei sobi. Jah, tänaval või kohvikus ei ole silti, mis keelaks ülakeha paljastamise, kuid arukal inimesel peaks siiski olema mingi tunnetus või nimetagem seda kultuuriks, mille tõttu ei saa avalikus ruumis ikka päris kõike endale lubada.

..
Aga see ongi ju pesuehtne jõmmide välimääraja — kui tahad intelligentset meest, vaata riides mehi. Jõmm on jõmmina sündinud ja selleks ta ka jääb: sööb ennast paksuks, libistab igal võimalusel õlut, teeb lolle nalju ja naerab kõva häälega nende peale. Samuti peab ülimalt asjalikuks tegelaseks, kelle järele kõik naised igatsusest õhkavad.

Jõmmidest me lahti ei saa ning kui kuskil kohvikus selline tegelane ei meeldi, hääleta jalgadega. Eks siis söögikoha omanik ise mõtleb, kas kehtestab riietuskoodi, kui tahab normaalseid kliente näha või lepib jõmmide poolt makstud rahaga.