Kui pruutkleidi valimisele kulub vahel mitu kuud, siis kleidi alla sobiva pesu leidmisega on ajalises mõttes üldjuhul mõnevõrra kergem — see-eest on protsess aga isiklikum. Kõige lihtsam on valida pesutootja, kes oma kollektsioone luues mõtlebki kohe ka spetsiaalselt pruudirolli peale — kuidas teda veelgi kaunimaks ja ahvatlevamaks muuta. BonBon Lingerie pakub imelist valikut, mis paneb iga pruudi end erilisena tundma.

Milline on sinu stiil?

Nagu ikka, tuleb ka pesu ostmisel lähtuda enda olemusest ja sisetundest. Kas Sulle meeldib tagasihoidlik ja stiilne, pitsiline ja romantiline või hoopis võrgutav ja vallatu? Kui oled üldiselt tagasihoidlikuma stiili austaja, siis pulmapäeval võid ju oma kaasat üllatada — vali pesu, mis oleks just talle meeltmööda. Tavaliselt valitakse pulmakleidi alla valge pesu, sest tihti paistab kleit läbi ja valge on sel juhul turvalisim valik.

Ti amo — itaalia keeles „ma armastan sind“ — kollektsioon on klassikalisele romantikule, kes usub igavesesse armastusesse ja õnnelikesse lõppudesse. See kollektsioon on ideaalne pulmadeks ja muudeks eriti romantilisteks sündmusteks. Selles pesus võib iga naine tunda end ingelliku armastuse jumalannana. Kollektsiooni mahedale värvile lisab aktsenti õrn kuldniidiga pits. Ti amo kollektsioon tõestab, et ideaalse luksusliku välimuse saavutamiseks ei pea loovutama mugavust. BonBon Lingerie’le omane kvaliteet, õmbluste pehmus ja kangaste siidisus tagavad sulgkerge mugavuse ka elu kõige tähtsamatel sündmustel.

Kuna enamasti abiellutakse suvel ja mesinädalatele sõidetakse soojale maale, siis on hea kaasa pakkida midagi ka näiteks Mint Passioni kollektsioonist. Siin kohtuvad suvine õrnus ja luksuslikkus. Piparmündi värskusest inspireeritud helerohekas toonis mudelid on loodud ihu paitavatest materjalidest, mis lõõgastavad meeli ja lasevad kehal nautida kõike imelist. Naiselikkust ülistav pastelne tootevalik paneb kindlasti silma särama nii mõnegi suvisel abieluranda suundujal. Kollektsiooni helged toonid sobivad valatult ka noorematele ja alles sirguvatele neiudele.

Ära jäta pesukappi pärast pulmi unarusse

Kõik kollektsioonid, millest eespool juttu oli, sobivad ka argipäeva, sest ka argipäevad tuleb muuta endale ja kallimale meeldejäävaks. Kvaliteetne ja kena aluspesu on selleks üks võimalustest — hellita end ja tunne ka igapäevaselt rõõmu tõelisest kvaliteedist! Näiteks Nude Sunshine kollektsioon vormib iga naise keha täiuslikuks. Naturaalseid toone ülistavate mudelite lihtsaid jooni on delikaatselt täiustatud romantilise peene pitsiga, pesu õmblused on pehmed ja servad paitavad kandja nahka. Igapäevaseks kandmiseks ideaalselt sobiv Nude Sunshine kollektsioon on täiuslik asendus „nähtamatule“ nude-pesule, säilitades seejuures kauni välimuse ja sensuaalsuse.

Kui Sinu kallimale võiks meeldida julgemad toonid, siis vali mesinädalateks või nädalavahetuseks Burgundy Blush. Sametiselt sügavpunastes toonides kollektsioon on inspireeritud Prantsusmaa Burgundia piirkonna parimatest punaveinidest. Kogu kollektsioonist õhkub müstilist sensuaalsust, mis tagab vankumatu enesekindluse igale naisele.

BonBon Lingerie kollektsioone luues mõeldakse ka erinevatele kehatüüpidele ja sobiva pesu leiab nii saledam kui ka volüümikam naine — iga naine tunneb end justkui vaid temale loodud pesus mugavalt ja hästi. Pulmapäeval, mesinädalatel, iga päev!

Vaata hõrke kollektsioone www.bon.ee ja www.bonbonlingerie.com

Jaga
Kommentaarid