TEKIILA: beib

Tekiila räägib iseenda eest. Tüdruk, kes seda joob, on iseenesestmõistetavalt tähelepanu keskpunktis. Tema iseloomu on päris raske kindlaks määrata, sest niikaua kui tema “veregrupp” on tekiila, on ta lihtsalt parimat sorti hull peotüdruk.

Ta meelitab ennast ümbritsevaid inimesi koos tema ja tema sõbrannadega shotte jooma ja tantsib baariletil, kui võimalik. Ta naerab üle baari ja flirdib baaripoisiga. Mõnikord näib ka nii, et tekiilabeib joob selleks, et unustada või varjata, kes ta tegelikult on.

VEIN: saatuslik naine

Nii punane kui valge vein tähendavad tolerantsust, küpsust ja ilmselt ka keerukat iseloomu. See tüdruk on päris kindel, et ta on sinust üle ja võib-olla on ta üldse kogu selle baari jaoks liiga hea.

Veinitav naine teab, et kõikide meeste pilgud on temal. Talle meeldib purju jääda, aga seda šikilt. Mehed peavad tema puhul valmis olema targaks jutuks ja peeneks flirdiks.

ÕLU: nunnukas

See tüdruk on avatud meelega ja tema iseloomus puudub keerukus. Ta oskab meestega rääkida kaasa spordi-, auto- ja muusikateemal. Ta ütleb asjalikul moel, mis brändi teksad meeste jalas kõige paremad välja näevad. Ta on alati eriti rõõmsameelne vestleja ega häbene ka avalikult röhitseda.

Kahjuks ei lähe kuttidel selle tüdrukuga asi tavaliselt romantiliseks või intiimseks, sest mehed on küll õlletüdrukutega õhtu otsa rõõmsalt nalja visanud, aga silmanurgast terve aeg veinitüdrukut piidelnud.

VISKI: tegija

See tüdruk on sündinud juht. Individualistlik, iseseisev ja enesekindel, temast õhkub seksuaalsust. Meestele avaldab tüdruk, kes viskit tellib, alati muljet. Nad juba teavad, et viskit joova naisega on neil väga lihtne rääkida.

Tüdrukul võib võtta paari lonksu jagu aega, et oma sõiduvette saada — aga kui ta on sinna juba saanud, siis kutid vaadaku ette. Mehed peavad selliste naiste jaoks panema valmis kõik oma parimad naljad ja samas käituma nagu tõelised džentelmenid, et võita nende tähelepanu või saada endale koguni nende muidu täielikult salastatud telefoninumber.

VAHUVEIN: enesekindel preili

Vahuvein on inimestele, kellele meeldib tähistada isegi siis, kui polegi nagu otseselt midagi tähistada — välja arvatud seda, kui fantastilised inimesed nad on. Vahuvein on võitjate jook. Naine, kes seda joob, on enesekindel ja täis positiivset energiat. Ta on rahul oma kehakaaluga, oma palganumbriga, oma kingadega ja isegi oma vanusega. Ta naeratab nii nagu imeilus tüdruk suurtelt reklaamidelt majade küljes.

On müsteerium, kuidas ta oskab olla nii täiuslik, endaga rahul ja kõike seda absoluutselt loomulikul moel. Kõik tüdrukud tahavad olla nagu tema — sina ju ka?

MARTIINI: diiva

See on eriti tšill tšikk. Päris kindlasti meeldib talle deep house muusika ja riietuses armastab must-valget. Ta kõnnib oma martiiniklaasiga ringi nagu Bondi-tüdruk. See naine mõtleb, et ta on liiga šikk ja rafineeritud end ümbritsevate inimeste jaoks — kõrgema klassi introvert. Sisimas on ta aga üksildane ja tahaks tähelepanu. Kõik tema tegevused on ranged ja mõõdetud, aga just selle eesmärgiga, et meestele muljet avaldada. Mehed seevastu põgenevad, sest neile tundub, et tüdruk üritab liiga palju.

KOKTEILID: unistaja

Kuna pikad joogid on … ee, pikad joogid, siis see tüdruk, kes kokteili joob, unistab suurest armastusest ja pikast suhtest, mitte üheöösuhtest. Ta flirdib aplalt, aga seejuures süütult. Ta ei saa aru provokatiivsetest naljadest ja riivatutest vihjetest.

MAGUSAD KOKTEILID: glamuuritar

See on tõeline pirtsakas glamuuritar ja alkoholimaitse talle ei meeldi. Ta tuleb baari eesmärgiga näidata oma uusi Louboutin’i kingi ja Vivienne Westwoodi kleiti. See tüdruk on meeldiv ja temaga on lihtne rääkida. Kaunid võõrad on tema lauda alati oodatud — tihti ka tema voodisse. Sinna võivad need kaunid võõrad ka minna, kuid midagi pikemaajalist nad nendega tavaliselt ei loo.

VIIN: lihtsalt lõbus

Sa märkad, kuidas see naine oma sõpradele mingit veidrat puusakeerutustantsu esitab. Tal on alati seljas midagi värvilist — ja arvab, et need värvid defineerivad ta olemuse otsemaid. Ta naeratab kõikidele ümbritsevatele oma kaunist laia naeratust, kuid see naeratus ei tähenda tegelikult midagi.

Ta ei tulnud baari selleks, et kedagi kohata, vaid selleks, et lihtsalt mõnusalt oma laupäeva veeta. Ta võib ka täieliku võõraga rõõmsalt nalja visata, kui sellel võõral on hea huumorisoon. Ta on ülimalt rahul, kui õhtu lõpeb sellega, et ta saab kellegagi pärast pidu kusagilt burksi haarata ja siis rõõmsalt “iga roju oma koju” sõita.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Teie tervist.

Allikas: Her Beauty