1. Jomas tänav. Jurmala vanim tönav ning linnakese "tuiksoon", kus asuvad kohvikud, poed, restoranid ning tänaval on tõeliselt suvine melu. Tänav on kõigest kilomeeter pikk ning rahulikult Dzintari poole jalutades jõuate Dzintari metsaparki.

Foto: Latvia Travel

2. Dzintars metsapargis saab end proovile panna Tarzans seikluspargis. Tegu on suurima seiklusrajaga Baltimaades ning tegevust jötkub nii suurtele kui väikestele.

Foto: Tarzans.lv

3. Kemeri rahvuspark
. Ķemeri rahvuspark on asutatud 1997. aastal, et säilitada loodusliku, kultuuriajaloolise või kuurortidega seonduva väärtusega objekte. Olulisimad loodusobjektid:puutumata rabad, eriti Suur Kemeri raba, niisked ja märjad metsad (õõtssood, rabametsad), kuiva männimetsaga kaetud liivaluited, väävliga mineraalvee kujunemiskohad ja allikad, harudlased ja ohustatud liigid (sh hunt, ilves, saarmas).
Ķemeri rahvuspark pakub jalutuskäike mööda loodusradu, jalgrattaradu looduses, harivaid tegevusi lastele ja täiskasvanutele, temaatilisi üritusi kogu perele.

Foto: Latvia travel

4. Livu Veepark. Tegu on Põhja-Euroopa suurim siseveepargi, mis ei jäta ükskõikseks kedagi Suvel avatakse lisaks sisealale 7000 m² suveala. Veepargis leiate liutorud, saunad, mullivannid, hüpped ja palju muud. Varuge aega! Alla nelja tunni ei tasu pargi külastamiseks arvestada.

Foto: Latvia Travel

5. Hotel Jurmala Spa. Jurmala on tuntud ka oma hotellide ja spaade poolest. Peale aktiivset puhkust ei ole midagi mõnusamat kui nautida mõnd protseduuri spaahotellis. Hotell Jurmala Spa pakub üle 200 erineva spaahoolituse ja rituaali.

Foto: Latvia Travel

Lisaks tasub kindlasti külastada Dzintari kontserdimaja, linnamuuseumi. Rohkem infot Jurmala kohta leiate www.visitjurmala.lv ja Latvia Travel kodulehelt.