Võta see kõik kasutusse ning elurõõm, elujõud ja sisemine sära tulevad tagasi.

Energiaallikad

1. Armastus iseenda vastu. Igapäevane hoolitsus oma naha ja juuste eest ning regulaarne maniküür ja pediküür aitavad armastada oma keha, uskuda oma kordumatusse. See aga tähendab naiseliku energia käivitamist.

2. Laulmine. Psühholoogid on tähele pannud, et naised tunnevad rõõmu oma hääle kuulamisest. Ja polegi oluline, kas laulad soolot karaokes või vannis. Laulmine häälestab hingekeeled vajalikule lainele.

3. Loomad. Kas sa ei sooviks endale hoolealust muretseda? Kui pole võimalik, siis mine loomaaeda, käi ära hipodroomil või valmista lihtsalt oma akna taha linnukestele toidulaud. Kontakt oma vähemate vendadega täidab meie südamed hoolitsuse ja enese vajalikkuse tunnetamisega. See aga tähendab, et õnnega.

4. Lilled. Raja suvilasse lillepeenar või täida oma rõdukastid ilutaimedega. Uue elu tärkamine ja õitsemine lisab naisele õnnetunnet.

5. Puhkus. Erinevalt meestest täidab naine end energiaga passiivses olekus. Luba endale sagedamini magada just nii palju, kui lusti on.

6. Lõdvestumine. Naise keha on anum ning seda saavad energiaga täita kehalised naudingud — massaaž, jooga, roosiõitega täidetud vann ja loomulikult seks.

7. Suhtlemine. Kallista sagedamini oma armsamat ja lobise sõbrataridega. Pea ainult meeles, et negatiivne info ja tagarääkimine röövivad naiselt energiat.

8. Lugemine. Naine on teadmiste hoidja ja tarkuse allikas. Täienda oma varusid raamatute ja ajakirjade abil. Selleks pole kunagi hilja.

9. Hobid on võimsaks energiaallikaks. Käsitöö, maalimine, poeesia jne. Kunstiteraapia aitab vabaneda sisemistest hirmudest ning avada oma loomingulised võimed.

10. Uued asjad. Eriti uus kleit! Parem on ülemine kehaosa tugevamalt kinni tõmmata, alumine jätta aga vabaks. Ka värvil on oma tähendus — eelista heledamaid toone.

11. Kulinaaria. Toidu valmistamine tõstab tunduvalt energiataset. Eriti hea selleks puhuks on pärmitaigna sõtkumine.

Allikas: Vsjo dlja ženštšinõ, Nr.31, juuli 2017