1. Valetad, et oled vaba

Kui sa oled suhtes, isegi siis, kui see suhe on allamäge minemas, ei ole kuigi ilus kõva häälega kuulutada, et sa oled vaba naine. Sa ei ole vaba enne, kui su suhe on lõppenud ja kõik tegevused, mida sa teed enne ametliku punkti panemist, kuuluvad petmise alla. Ja üldsegi — miks sa peaksid oma partneri olemasolu varjama ja kellelegi teisele sellega alusetut lootust andma?

2. Saadad sõnumeid ja pilte

Kellelegi, kes ei ole su kallim. Sõbrasuhe võib samuti väga kiiresti üle piiri minna. Tahad saata oma sõbrale foto oma eriti lollakast näost? Palun väga. Saadad sama pildi, aga jätad “kogemata” peale ka oma seksikasse pesusse riietatud keha? Sellega ületad kohe kindlasti piirid ja võid kindel olla, et su kallimal oleks selle kohta üht-teist öelda.

3. Flirdid valimatult kõigiga

See, et ettekandja näeb välja nagu Uku Suviste, ei ole põhjus temaga flirtimiseks. Samuti peaksid tööl tagasi tõmbama ja lõpetama meeskolleegidega flirtimise selleks, et nad sinu eest või sinu heaks midagi teeks. Sulle ei meeldiks, kui su partner sama teeks!

4. Suudled kedagi täis peaga

Purjus olek ei ole vabandus. Suudlemine ja ebasünnis käperdamine-liibumine on sulaselged petmised ning neist ei õnnestu sul küll end kuidagi välja vingerdada.

5. Ei räägi oma partnerile

Kui sulle on tekkinud uus salasõber, kes muu hulgas näeb ka eriti seksikas välja, aga sa sellest oma partnerile ei räägi, on tegu petmisega. Mis siis, et teie vahel ei ole (veel) midagi juhtunud. Kui sa ei suuda temast oma kallimale rääkida, siis ei peaks sa temaga suhtlema.

6. Emotsionaalne petmine

Petmine ei pea alati füüsiline olema. Ka see, kui unistad õhtuti magama jäädes kellestki teisest või pihid oma salajasemaid soove, unistusi ja mõtteid kellelegi teisele peale oma kallima, on petmine.

7. Teed midagi, mida sa tead, et su partner heaks ei kiidaks

Mis täpsemalt petmine on ja kust piirid lähevad, on igas suhtes erinev ja seetõttu peaksite kallimaga need piirid väga täpselt läbi arutama. Kui kallimale ikka üldse ei meeldi, et sa jätkuvalt oma eksiga suhtled, aga sina vilistad sellele ja teed seda edasi, läheb see petmise alla. Arvad, et kallima reeglid on nõmedad? Selle oleks pidanud te kohe selgeks rääkima. Tema selja taga tegutsemine on reetmine.

Allikas: Allwomenstalk