Jaanika: Kõige suurem stiiliaps on kleit/seelik tossudega. On küll ilusaid tosse aga jäägu need siiski sportimiseks. Jube on vaadata sellist kooslust. Olen isegi alles 30+ ja tean, et trend on selline aga siiski kannan pidulikke kingi kleidi ja seelikuga.

Merilyn: Minu silmade jaoks on andeks andmatu stiiliaps, kui pannakse selga viisakas ja kena naiste pintsak ja jalga musta värvi püksid ja siis topitakse pintsaku alla erkroosa top ja lisaks kōigele ripub see selle kauni pintsaku alt välja. Olen sellist kombinatsiooni näinud ja küll. Isegi kui pintsak on Chanel’i viimane väljalase ja igavesti uhke,teeb see üldmulje väga odavaks.

Üleüldse arvan,et kui ennast riietuda,siis pigem stiilselt ja mōōdukalt värvikalt.
Samuti arvan,et tuleks tähelepanu pöörata asjaolule, et käekott ja kingad vōiksid vähemalt paista sama tooni. Eriti inetu on, kui välja minnakse suure, uhke,viimase peal käekotiga ,mis on näiteks tumeroosa, siis jalga topitakse kas hallid Nike jooksutossud vōi kollased baleriinad.

Arvan,et värvide kombinatsioonil on suur vōlu ja sellele peab tähelepanu pöörama,kui naise jaoks on oluline stiilne ja kena väljanägemine!

Merit: Olen tänavapildis tihti tähele pannud, et kleite ja seelikuid kantakse tossudega. Olgu, pean tunnistama, et teatud stiilis kleitidega ketsid sobivad (need kehasse istuvad lihtsad igapäevased kleidid), kuid kui kleit on juba alt laienev, võibolla natukene pidulikum või sitsisatsiline, siis vōiks tossud küll kappi jätta. Mina olen arvamusel, et kui tahad kanda ketse ja tosse, vali juurde teksad, püksid, kui tahad kanda kleiti, vali juurde kingad — vahet ei ole, kas kontsaga või ilma.

Koostöös Moekuulutajaga on Naistekal käimas auhinnamäng, kus on võimalik võita iga naise unelmate kinkekott! Osale sinagi ja kirjuta meile, mis on sinu meelest suurim stiiliaps!