Aga filmi käsikiri on nüüd välja ilmunud ning saame teada, mis oleks olnud, kui… Toome peategelaste põhiliinid teieni, et saaksite osa sellest, mida kunagi ei tule.

CARRIE: Pärast kriitikatulva tema viimases raamatus ilmunud problemaatiliste avalduste kohta jätab Carrie kõik sinnapaika ja hakkab tegelema hoopis vaimsete teemadega. Ta kirjutab loomulikult üles kõik, mida ta oma retkel kogeb — nii avaliku hukkamõistu kui sisemise arengu, vormib selle värskendavalt ausaks esseeks ja see kirjatükk päästabki tema karjääri. Tipphetkeks pääsemine Oprah showsse.

CHARLOTTE on saanud väga menukaks beebiblogijaks ning ehitab üles moodsale juudiemmele suunatud elustiilibrändi “York & Blatt”. Muuhulgas korraldab ta ka võimsa ja meeldejääva beebipeo Stanfordile ja Anthonyle, kes ootavad surrogaatemalt oma esimest last.

MIRANDA on sunnitud lõpuks tunnistama, et ta ei tunne Steve vastu vähimatki kiindumust. Tegelikult ei eruta teda ükski mees. Sõprade toel lõpetab ta oma abielu ja tuleb kapist välja ning naudib oma uut ja õnnelikku elu lesbina. Tõuke oma tõelise mina avastamiseks annab talle poeg Brady, kes samuti omasooiharust tunnistab.

SAMANTHA võtab vastu kutse eksklusiivsele seksipeole, kus talle pakutakse tööd Washingtonis president Trumpi pressiesindajana. Kui detailid tema eraelu kohta avalikuks tulevad, kaotab Samantha pressikonverentsil enesevalitsuse, loobib Valge Maja rahva sekka kondoome ja saab endale lõpuks miljonidollarilise raamatulepingu.

Kuidas tundub, kas oleks tahtnud filmi ka näha?