Kogus: 8–10 tk

  • 2 muna
  • 200 g Kreeka jogurtit
  • 0,5 tl soola
  • u 8 saiaviilu
  • riivitud juustu
  • murendatud sinihallitusjuustu
  • Serveerimiseks:
  • toorsinki või –peekonit
  • maitserohelist
  • pipart

Sega munad jogurti ja soolaga ühtlaseks. Seejärel kasta saiaviilud üksteise järel mõlema poolega jogurtisegusse. Eemalda üleliigne jogurt, aseta saiad alusele ja tõsta need külmkappi umbes 15 minutiks maitsestuma. Seejärel kuumuta pannil õli ja küpseta saiad nõrgal kuumusel ühelt poolt kuldpruuniks. Pööra ümber ning raputa igale viilule kohe peale 1 tl murendatud sinihallitusjuustu ja 1 sl riivitud juustu. Kata pann kaanega ja lase küpseda seni, kuni juust on sulanud ja saiad on ka alt kuldsed. Serveeri kohe koos meelepäraste lisanditega!

Tähelepanek: lisa jogurtisegusse pisut purustatud küüslauku!

Retseptid pärinevad raamatust Pannkoogisahver ehk jalutuskäik mummulisse pannkoogimaailma.


Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena