Ulvi on 39aastane kodune ema, kes jäi ilmselt kogu eesti rahvale meelde möödunudnädalasest saatest „Minu imeline muutumine“. Naine, kes on tänaseks kaotanud 91 kilogrammi, näeb välja lihtsalt võrratu! Lisaks imelisele figuurile, mille saavutamisele aitasid kaasa 12 Christinas Clinicus tehtud operatsiooni, lisavad Ulvile võlu nii saatest saadud uus naeratus kui tema suured silmad, mida enne ei märganud keegi, kuid mis säravad nüüd kui kaks päikest. Ulvi abikaasa aga just nendesse silmadesse armuski, kui nad 24aastat tagasi kohtusid. Ja abikaasal on põhjust uhke olla! Mees oli saate lõpus lausa nii õnnelik, et tegi Ulvile ettepaneku abieluvandeid uuendada ning see on neil peagi plaanis.

Muutumissaates sai Ulvist täiesti teine inimene. 150kilone hambutu mammi, kes peitis ennast metsade vahel asuvasse koju, oli tihti pahas tujus ega soovinud kusagile minna, on nüüdseks Ulvi peast kui pühitud. Naine tunnistas Naistekale, et ka enesetapumõtted ei olnud talle võõrad, nii piinlik oli tal oma välimuse pärast. Aga juba mitmeid kuid on ta olnud särtsakas ja heatujuline naine, kes sõidab nüüd üle aastate jalgrattaga, vuhib koos lastega trenni teha ja Naisteka külaskäigu puhul ronis teist korda elus koos lastega batuudile hüppama. See on asi, millest vana Ulvi ei oleks isegi unistanud, sest ega iga päev ei jaksa ju emme poolt puruks hüpatud batuudi asemele uut osta. Depressioon, mille tõttu naine endasse sulgus ja toidust lohutust otsima hakkas, on minevik ja Ulvi tunnistab, et mälestused tema vanast minast ja vanast kehast hakkavad ununema. Saadet vaadates oli tal isegi võõras oma endist välimust näha. Ka Ulvi lapsed elavad nüüd tervislikumat elu. Üks tütardest on suutnud emaga koos kaotada 10 kilo ning ema seltsis kaheksakilomeetrise kõnni tegemine ei ole temagi jaoks enam probleem.

Kuna kogu pere elab ja hingab nüüd uues, palju tervislikumas rütmis, ei ole Ulvil seda hirmu, et vanad harjumused tagasi võiks tulla. See etapp elust on läbitud.

Vaata videost, mida Ulvi ise pärast saadet oma muutuste ja uue elustiili kohta räägib ning kuidas operatsioonid ja kogu see protsess teda muutnud on! Ja muidugi näed videost ka seda, kuidas Ulvi nüüd, pärast saadet välja näeb!

Kui aga telesaate üldse maha magasid, siis seda saad järele vaadata SIIT!