27.10.2017, 17:00
RETSEPT | Teistmoodi laupäeva hommik rukkileivapannkookidega!
FOTO:
Juba homme on käes mõnus laupäevahommik ja mis oleks parem hommikusöök kui pannkoogid? Õige vastus on, et ei olegi! Leivapannkoogid on head mitmel põhjusel. Esiteks saab valmistamisel ära kasutada pisut kõvemat leiba ning teiseks toovad need veidike vaheldust ja täiendust traditsioonilistele pannkookidele.
Kogus: 30 tk
- 300 g leiba
- 4 dl õunamahla
- 2 muna
- 4 sl mett
- 1 tl jahvatatud kaneeli
- 8 sl kamajahu
- 1 sl apelsini riivitud koort
Pudenda leib peeneks ja pane kaussi, lisa segades juurde õunamahl. Lase segul seista vähemalt 10 minutit ja püreesta seejärel kiirelt. Lisa ülejäänud ained ja sega lusikaga ühtlaseks massiks. Küpseta pannkoogid õliga piserdatud pannil nõrgal kuumusel mõlemalt poolt valmis.
Retseptid pärinevad raamatust "Pannkoogisahver ehk jalutuskäik mummulisse pannkoogimaailma".