See, et sinu iseloom sõltub sellest, mis kuus sa sündisid võib tunduda absurdne, aga sinu astroloogiline märk võib tõesti sind väga suuresti mõjutada ning seetõttu aidata ka õige reisisihtkoha valida.

Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Ka töökas ja edujanuline Kaljukits võib vahel tunda, et kogu maailma koorem on just tema õlgadel. Kuna Kaljukitsed on väga sotsiaalsed inimesed, võib üksinda reisimine tunduda hirmutav, aga spontanne rendezvous võib olla just midagi, mis aitab kõigest hetkeks puhata.

Ideaalne sihtkoht: Sõida Kreekasse Paxose saarele, mis on kõigest 11 km pikk. Just sealt leiad ühed kõige sõbralikumad inimesed, mistõttu ei tunne sa end oliivisaludes jalutades liiga üksikuna. Naudi kauneid randu, lahtesid ja veealuseid koopaid ning suundu seejärel mõnda kohalikku tavernasse.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Iseseisev ja alati uut väljakutset otsiv Veevalaja elab seikluste nimel ja eelistab elada elu täiel rinnal. Üksinda reisimine sobib Veevalajatele väga hästi, sest neil pole probleemi ainult iseenda seltskonda nautida.

Ideaalne sihtkoht: mine ja naudi, Marokko südant, Marrakeshi ning sealset kultuuri ja traditsioone. Ole valmis end sinna kaotama ning pea meeles, et su reis pole täiuslik, kui unustad külastada imelist Jardin Majorelle’i — sinist villat, mille moekunstnik Yves Saint Laurent Marrakeshi linnale "kinkis".

Kalad (19. veebruar — 20. märts)

Pea pilvedes ja avatud südamega Kalad naudivad rahulikku elu. Sõbraliku loomuga Kalad oskavad anda ilma midagi vastu palumata, mis võib aeg-ajalt aga väga väsitavaks muutuda. Tänu oma empaatilisele natuurile väärivad nad puhkust, mille jooksul saab tõeliselt lõõgastuda ja rahu nautida.

Ideaalne sihtkoht: põgene Balile, kus loodusimed ja traditsioonid on ühendatud üheks suureks paradiisiks. Balil on lõputu hulk randasid, aga kui unistad just sellisest reisist nagu raamatus “Söö, palveta, armasta”, suundu Padang Padang randa (just seal kohtas Julia Roberts filmis oma unistuste meest). Bali inimesed võtavad sind soojusega vastu ja kõige paremini saad kohalikku kultuuri kogeda külastades tuhandeid saarel olevaid templeid.

Jäär (21.märts — 19. aprill)

Jäärad ei oska lihtsalt maha istuda ja puhata, vaid eelistavad elu tõeliselt nautida. Nende optimism on nakkav ja vahel võib see isegi pisut lapsik tunduda. Nad otsivad alati uut ja põnevat tegevust või hobi. Ka parima tahtmise juures ei kohta sa Jäära nädal aega järjest rannaliival laisklemas — nad tahavad ikka minna sinna, kus midagi toimub!

Ideaalne sihtkoht: üks kõige ägedamaid linnasid, mida külastada, on vaieldamatult Austraalias asuv Melbourne. Seal on kõike, millest Jäär unistab — baarid, muuseumid ja suurepärased restoranid. Mine kindlasti ka Hosier Lane’ile, kus sinu pilku püüavad ägedad grafitid ja kunstnikud, kes neid loovad. Lisa mõni foto sellest tänavast ka oma Instagrami ja saad kindlasti sadu like’e.

Sõnn (20. aprill — 20. mai)

Sõnnid oskavad elu nautida ja on seejuures väga suuremeelsed, mistõttu meeldib neile kõike ka teistega jagada. Sooja südamega Sõnnidel on esialgu veider üksinda reisida, aga ka nemad mõistavad peagi, kui mõnus see on.

Ideaalne sihtkoht: naudi päikest ja luksust St. Barts’i saarel, mis on üks Kariibimere kõige stiilsemaid sihtkohti. Kaunite ja eraldatud randadega troopiline saar on just rikaste ja ilusate meelispaigaks ning tõeline puhkus on seal garanteeritud!

Kaksikud (21. mai — 20. juuni)

Kahepalgelise iseloomu poolest tuntud Kaksikud on ühed kõige impulsiivsemad ja väsimatumad inimesed. Kuna neil hakkab kiiresti igav, vajavad nad spontaansust ja adrenaliini. Üksi reisimine pole Kaksikute jaoks probleem, aga nad tahavad minna kuhugi, kus saab seigelda.

Ideaalne sihtkoht: avasta sagimist täis Torontot, kus öösiti on veel rohkem elu kui päevasel ajal. Olenemata sellest, kas eksid ära Distillery linnaossa või jalutad hoopis mööda Queen Street West’i, ei lõppe avastused kunagi otsa. Hoia ka kõrvad lahti, sest võid seal multikultuurses linnas kuulda üle 140 erineva keele.

Vähk (21. juuni — 22. juuli)

Väga emotsionaalsed Vähid vajavad end ümbritsevate inimeste tuge ja on uskumatult lojaalsed, aga vahel võib see neid totaalselt ära väsitada. Üksinda reisimine ei tähenda selle tähemärgi jaoks avastamist ja seiklusi, vaid hoopis rannapuhkust, mida nad vajavad ja väärivad.

Ideaalne sihtkoht: Filipiinidel asuv saar Boracay, mis rabab kõiki seda külastavaid turiste jalust. Tegemist on tõelise paradiisiga, kus saadki päev otsa rannamõnusid nautida ja õhtuti klubis jalga keerutada. Lahkud sealt puhanuna ja värskete mõtetega.

Lõvi (23. juuli — 22. august)

Pole mingi ime, et just Lõvid on väga kirglikud, tarmukad ja neile meeldib, kui neid imetletakse. Tihti on just Lõvi tähtkujus sündinud inimesed peo hingeks — kogu nende energia peegeldab enesekindlust. Kuigi üksi reisimine ei anna neile võimalust oma sõprade ja perega koos aega veeta, suudavad nad endast luua kustutamatu mulje kõigile teistele, kellega nad kokku puutuvad.

Ideaalne sihtkoht: milline sihtkoht pakuks veel rohkem seiklusi kui Reykjavik Islandil? Imekaunid mäed, kosed ja värvilistes toonides hooned — see sobib Lõvile suurepäraselt üksi puhkamiseks. Head restoranid, ägedad galeriid ja ööelu hoiavad Lõvi kuni varaste hommikutundideni ärkvel ja see saab olema üks unustamatu puhkus.

Neitsi (23. august — 22. september)

Neitsidele meeldib eeltööd teha ning nad eelistavad alati loogikat ja analüüsimist kõhutunde järgi tegutsemisele. Neitside jaoks on oluline, et kõik oleks ideaalne ja organiseeritud ning see kehtib ka reisimise puhul. Üksi reisimine pole tema jaoks probleem, sest Neitsid planeerivad kõike ette.

Ideaalne sihtkoht: Belgias, Antwerpis on sul alati midagi teha. Neitsi päevakavasse mahuvad vanade hoonete avastamine ja muljetavaldava kunsti uurimine. Kõnni mööda munakivitänavaid ja imetle kaunist arhitektuuri nagu Grote Markt või Belgia kõige kaunim katedraal Onze-Lieve Vrouwekathedraal.

Kaalud (23. september — 22. oktoober)

Rahuliku natuuriga Kaalud naudivad elus tasakaalu, aga neil on tihti raske otsust langetada. Spirituaalse iseloomuga Kaaludele on üksi reisimise puhul oluline, et sihtkoht oleks murevaba ja maaliline.

Ideaalne sihtkoht: Kaalude jaoks pole paremat kohta, kui imekaunis Dubrovnik Horvaatias. Ilusad villad kristlaselt sinise mere ääres inspireerivad kõiki, kel õnnestub seda linna külastada. Kõige vapustavamate vaadete imetlemiseks suundu köisraudteed pidi Mount Srd tippu. Kui sa juba oled hakanud mõtlema, et enam paremaks minna ei saagi, kõnni mööda linna müüre ja naudi vaatepilti — kõikjalt peegeldub põnev ajalugu!

Skorpion (23. oktoober — 21. november)

Leidlikule ja iseseisvale Skorpionile meeldib kõiki olukordi kontrollida. Kuigi neile meeldivad väljakutsed, naudivad nad ka stressivaba aega, mil saavad endale pühenduda.

Ideaalne sihtkoht: leia eneses yin ja yang suundudes Jaapanisse, Kyotosse, kus saad avastada sadu budistide templeid ja teisi müstilisi paiku nagu Arashiyama bambuse metsasid. Just sellistes kohtades suudab Skorpion oma akusid laadida. Yangi leidmiseks aga suundu Gioni nimelisse linnaossa, kus geishad lahutavad restoranides ja teemajades külaliste meeli.

Sagittarius (22. november — 21. detsember)

Amburid tahavad kogu aeg midagi uut avastada ja nende suurim hirm elus ongi igavleda, mistõttu ei mõtle nad kunagi kaks korda, kui peavad üksi mõnda uut kohta avastama.

Ideaalne sihtkoht: benji-hüpe, matk või hoopis kayakisõit Uus-Meremaa Lõunasaarel, kus iga nurga taga peidab end uus seiklus.

Allikas: INSIDER