Mul üks sõbranna on vaimsemate huvidega, tema muidugi tahaks leida sellise mehe, kes raamatuid loeb ja mõtelda oskab. Ta arvab, et selline mees leiab ka variandi raha teenida ja kui ta veel ilus ka on ja pikk, siis sobibki. See sõbranna mul kunagi elas Soomes raha pärast, aga tuli just sellepärast tagasi, et seal oli veel raskem vaimset eesti meest leida, kes vallaline ka oleks.

Teine sõbrants on juuksur. Tema näeb tänu oma tööle ikka igasuguseid inimesi ja talle meeldivad ka paljud mehed. Ta ongi selline inimeste-inimene. Tema meest soengu järele ei vaata, sest soengut saab iga kell muuta. Mees võib soengu poolest olla nii Robbie Williams kui Bono kui Bruce Willis, aga vot taguots on oluline, sest see reedab füüsilise vormi. Kõht ka ei või ees rippuda. Ikka oma kuuene lihas peab ees olema. Sellest ei piisa kui õllepekise kõhu rihmaga kokku tõmbad. Lodev kõht — lodev mees. Ta veel oma õiget ei ole leidnud, või õigemini välja valinud. Aga küll ta jõuab, aega on, ta on alles üsna noor ja pealtnäha ilus ka.

Kaks meie sõbrannadest on juba abielus. Ühe ideaalmees on ta enda abikaasa. Nii õnnelik paar on. Tõeline armastus. Ta mees on muidugi naistemees, aga naine seda ei tea ja parem ongi. Las olla õnnelikud. Oma naist kannab kätel, ostab asju, hoiab käest kinni, pidi voodis ka toredaid mänge mängima, umbes nagu Christian Grey viiekümne halli varjundiga nii, et orgasmid taga ja kurta pole millegi üle.

Teise abielus sõbranna mees on natuke tossike, aga see eest täiesti truu. See sõbranna käis enne oma mehe leidmist ikka sellisest elukoolist läbi, et anna kannatust, sai petta eest ja tagant. Lõpuks oligi nii, et ainus omadus, mida ta meeste juures otsis, oli truudus. Oleks vist isegi tammepuuga lõpuks abiellunud, et hea tugev, juured all ja ei jookse minema…

Ma ise ei osanud nagu algul midagi öelda, et mis mulle meeste juures kõige rohkem meeldib. Mulle ka muidu meeldivad paljud mehed ja mitmed omadused. Vist kõige tähtsam on ikka armastus. Kui seda pole, siis on niisama sõprus, või siis laste või rahade pärast koos elamine. Aga see on ju täielik jama! Ilma armastuseta koos elades on kõik valesti. Võib ka sõbraga koos elada. Aga sõbraga ju ei seksita. Samas kirglikule armastajale sa ei räägi iga päev oma tervisehädasest või majandusmuredest. Ma arvan, et kui on õige inimene, siis kuidagi loksub kõik ise paika. Kuigi mu ema ikka hoiatab, et järgne küll südamele, aga mitte kinnisilmi. Ise endal peavad jalad all, mõistus peas ja leib laual olema. Mees võib olla, aga ei pruugi. Mees peab olema selline, keda tahad, mitte ei vaja häda pärast, sest üksi ei saaks hakkama. Muidu kisub asi kiiva.

Mõtlesime ja arutasime siis sõbrannadega ja meile kõigile tundub ühtemoodi, et kuigi välimus pole kõige olulisem, siiski viisakas käitumine ja ilus ülikond mõjuvad mehe seljas naiste jaoks samamoodi nagu meestele mõjub ilus pesu ilusa naise seljas. Tee või tina, ilusasti istuvas ülikonnas viisakas mees ajab naised iharaks. Lisa sinna veel pikk must mantel ning ongi romanss ja orgasmid.

Me lõpuks jõudsime järeldusele, et kirg, armastus, sõprus, usaldus, hea välimus ja siis veel majanduslik heaolu otsa, kõik koos on nagu loterii peavõit! Seda paljud ei saagi saada, aga nii kahe-kolme hea asja pliks-plaks kombinatsioone ikka esineb. Aga kes ei mängi — see ei võida ka iial midagi. Ja lootma peab. Lähemegi täna vallaliste tüdrukutega uuesti linna peale lantima. Kõik ilusate ülikondadega viisakad mehed on oodatud.