Teele tunnistab, et palju on olnud emotsionaalseid hetki ja kurbust, aga ka rõõmu, mida on raske sõnadesse panna. Kui Eve lahkus, ootas Teele parasjagu oma esimest last – nüüd on tütar Emma Helene kahe ja poole aastane. Eelmisel aastal sündis perre poeg Harold. Ehkki ema kaotusest ei saa Teele sõnul keegi kunagi üle, on laste sünd elu kõvasti muutnud. Lisaks on ta teinud südameasjaks jätkata ema elutööd ja võtnud üle Lasteekraani muusikastuudio juhtimise. Teele oli töötanud aastaid vandeadvokaadina ja valmistus lapsehoolduspuhkuseks, kui tuli kurb sündmus – ema lahkumine. 

Teele meenutab, et kui ema lahkus, olid detsembrisse planeeritud mitmed olulised telesalvestused ja esinemised. Kas kujutaksite ette jõule ilma ETV ja kauni muusikata? Järgmine pool aastat kuni tütre sünnini möödus Teelel nagu autopiloodil, pooleldi udus. Oli palju hetki, mil ta võis tänaval nutma puhkeda. Väga raske oli leppida teadmisega, et ema, kellega ta oli harjunud rääkima iga päev, enam ei ole. Olin rase, muusikastuudio tööd tuli jätkata – see oli väga raske periood."

“Kui me lapsed olime, siis ei olnudki tähtis, kas õues oli lund või mitte, aga kodus oli meil õige jõulumeeleolu alati,” viitab Teele ema suurele jõulu­armastusele. “Minu ema oli minu jaoks eeskuju. Kui talle oma mured ära rääkisin, oli alati palju kergem. Seepärast unistan, et mu side oma lastega oleks samasugune, kui mul oli oma emaga.”

Loe, kuidas mäletab Teele oma ema, kuidas tulla toime kaotusvaluga ja see tegutsemisse suunata.

 

Jaga
Kommentaarid