“Olen taas tööturgu uurimas ning mind ehmatas avastus, et tööpakkumiste seast leiab ikka veel kuulutuse, millele reageerisin ka mina noore ja rumalana juba 7 aastat tagasi.

Ajakirjandus on nimetanud teda skandaalseks ärimeheks. Tegu on mõjuvõimsa inimesega, kelle tegevuse peatamine tundub võimatu. Temast on olnud aastaid tagasi juttu ka Pealtnägijas, kus erinevad naised on rääkinud loo, kuidas tööintervjuul selgub, et ei otsita mitte sekretäri, vaid armukest, keda tööreisidele kaasa võtta. Ja mitte ainult. Võid arvestada, et sind kutsutakse spordiklubisse ja hiljem sauna ning sealt mullivanni “mõnusalt” aega veetma. Tal on omad nipid, et sa kohe esimese ohumärgi peale uksest välja ei jookseks. Kui oled ebakindel ja vajad väga tööd, siis tema poolt pakutav töötasu ja muud hüved võivad sind hetkeks mõtlema panna. Kahtlev oled selle hetkeni, mil vanamees paneb oma käe su põlvele ja küsib, kas musi ka saab?

Kui te leiate töökuulutuse, millel ei ole sisu, st mingid erilised oskused pole nõutud ja on öeldud, et läbi vaadatakse vaid pildiga CV-d, siis see peaks olema juba piisavalt kahtlane. Kusjuures, mees otsib omale tüdrukuid mitte ainult ühe ettevõtte alt, vaid mitmete erinevate. Taoliste ebameeldivuste vältimiseks on minu tungiv soovitus juba enne intervjuule minekut alati kontrollida ettevõttet ja selle juhatust, millega end siduda kavatsete. Nagu me kõik teame, tasuta lõunaid ei ole olemas.”

Kui teil on olnud taoliste tööpakkujatega kogemusi, kirjutage naistekas@delfi.ee!