Ainulaadne juukseanalüüsi metoodika annab ülevaate juuste ja peanaha tervisest ning kaheksat erinevat faktorit arvesse võttes personaalsed ekspertsoovitused juuksehoolduseks.

BENU apteegi teenuste arendusjuhi Maria Otsa sõnul ei tohiks juuste tervist tähelepanuta jätta, kuna juuksejuured ja peanaha seisukord näitab ära meie organismi tervisliku seisundi. “Juuksed ei ole inimesele eluliselt tähtsad ja seetõttu tagab organism tervisemurede korral ennekõike just teiste organite heaolu ning jätab juuksed seejuures vaeslapse ossa. See on ka põhjus, miks juuksed saavad kõige viimasena organismist vitamiinid kätte. Kui probleemid on käes, võib juuste tervise taastamine olla aga aeganõudev protsess,” selgitas Otsa. “Näiteks viitab juuste väljalangemine organismis tekkinud haiguslikele protsessidele veel enne, kui organism päriselt haigestub. Juuste- ja peanaharaport on abiks probleemidele jälile saamisel,” lisas Otsa.

Personaalne juuste- ja peanaharaport tugineb mõõtmistulemustel, mille põhjal saab teha järeldusi, millises seisukorras on peanahk ja juuksed ning milliseid konkreetseid abimeetmeid ja vahendeid on vaja kasutusele võtta. Mõõtmisi viivad läbi tervisekonsultandid, kes ootavad huvilisi teenust kasutama ligi 40 apteegis üle Eesti.

LabToWellnessi juhi Indrek Kase sõnul on peanahka mikrokaamera abil uuritud ka varem, kuid uue teenuse unikaalsus seisneb uuringu käigus saadud andmete esitamises ning selle põhjal inimesele personaalsete soovituste andmises. “Sellisel kujul seadmete ja tarkvaralahenduse kokkuviimine on kogu Skandinaavia mastaabis ainulaadne. Meie tehnoloogia süda on selles, et oleme lähtuvalt BENU kosmeetikakonsultantide visioonile välja töötanud algoritmid, mille tulemusel sünnib personaalne raport, mis annab konkreetsele kliendile lihtsal ja kompaktsel kujul tema isiklike näitajate põhjal vaid talle olulist ja praktilist informatsiooni,” selgitas Kask. “Isikliku raporti eesmärk on aidata kliendil enda kohta rohkem teada saada, teha kaalutletud elustiili valikuid ja leida endale sobilikud hooldustooted,” lisas Kask.

BENU apteekides läbiviidava juusteanalüüsi käigus vaatab tervisekonsultant nii visuaalselt kui ka mikrokaameraga, mis olukorras on peanahk ja juuksed. Tervisekonsultant annab detailsele juukseanalüüsile tuginedes personaalset nõu igapäevaseks juuksehoolduseks.

Juuste- ja peanaharaportile saab registreerida teenuse veebilehel www.benu.ee/teenused, valides omale lähima apteegi ja sobivaima aja. Teenusele on võimalik registreeruda ka apteeki helistades või kohapeal.

Jaga
Kommentaarid