Märtsikuu alguses teatas lennufirma, et muudab oma juba olemasoleva innovaatilise Skycouch kolmese istmerea, mida saab panna asendisse, mis võimaldab lapsevanemal koos lapsega pikali asendis magada, veelgi mugavamaks.

Esmalt tutvustas Uus-Meremaa lennukompanii Skycouchi 2011. aastal ning see loodigi spetsiaalselt lapsevanematele ja lastele puhkamiseks, lõõgastumiseks ja mängimiseks, mis tavaliselt pole lennukites lubatud. Aga, kui enne pidid lapsed olema sel ajal, kui turvavöö tuli põles, oma vanema külge kinnitatud, siis nüüd lisas lennufirma istmetele ka spetsiaalsed rihmad, mis võimaldavad lastel lamada vanemate kõrval.

Rihmad tulevad kolmes erinevas suuruses — S, M ja L — ning lennufirma pakub reisijatele ka spetsiaalseid kookoneid, milles saavad eriti pisikesed beebid rahulikult tududa.

Lisaks, kui enne oli võimalik maksimum kahel täiskasvanul või ühel lapsevanemal ja ühel lapsel kõrvuti pikali magada, siis nüüd lubatakse ka kahel lapsel kõrvuti magada.

Märtsikuus avaldatud pressiteates väitis lennufirma esindaja Anita Hawthorne, et need muudatused viidi sisse arvestades klientide tagasisidet ja nad on kindlad, et need saavad olema perede hulgas väga populaarsed.

“Lapsevanemad saavad lõõgastuda samal ajal, kui nende lastel on enda ruum ja lame pind, kus mängida, ilma teisi reisijaid segamata,” selgitas ta.

Kuigi uuendatud Skycouch lisatakse lennukitesse alles aasta teises pooles, on paljud inimesed juba sotsiaalmeedias oma rõõmu selle üle jaganud. Näiteks üks inimene kirjutas rõõmustades: “Lõpuks ometi üks lennufirma, kes kohtleb lapsevanemaid ja lapsi nagu inimesi!”

Samas on mõned inimesed muudatuse üle ka muret tundnud. “See ei tundu küll ohutu, eriti õhus olles,” kommenteeris üks inimene Instagramis. Teine Instagrami kasutaja väitis, et ta eelistaks siiski äriklassis reisimist.

Lugeja, mis sa arvad, kas sina eelistaksid lastega sel viisil reisida või saad hakkama ka võimalustega, mis praegu olemas on?