Naine

Perenaine — ta toob töö juurde oma retsepti järgi soolatud kurke ning istutab kõikidele aknalaudadele lilli.

Sõdalane — toimekas, asjalik, aktiivne, armastab delegeerida kodused tööd emale või koduabilisele. Partnerisse suhtub eelkõige kui võitluskaaslasesse või inimesse, kes kaitseb tagalat.

Auhind — oskab end andekalt serveerida. Tema ampluaa on olla laua peamine ehe. Muide, isegi ostetud grillkana suudab ta pakkuda efektsemalt, kui “perenaine” oma hõrku rooga.

Muusa — temal on kindel suhe kunsti ja teadusega. Abielludes jääb tavaliselt oma annet teenima. Ning pahatihti lõpetab selletõttu oma elu üksinduses.

Mees

Peremees — peaaegu sama, mis “perenaine”. Pressib ise oma püksid ja keedab valmis supi. Suhtub ükskõikselt katsetesse välja naerda tema köögipõlle.

Sõdalane — igavene millegi eest võitleja. Kui seab enda ette kõrged eesmärgid, on temaga prestiižikas ja hea elada. Kui madalad — kujuneb temast pealekaebaja ning tüütu tüüp.

Kingitus — olmeprobleemidest kohutavalt kaugel. Iialgi ei “lähe karjääri nimel üle laipade”, vaid püüab aastatega taotleda tööl tunnustust. Kui naine oskab oodata, on hea. Kui ei, võib mees üle elada terve rea lahkuminekuid, kuid just viimane naine on see, kes “piimalt koore koorib”.

Avantürist — sarnaneb sõjafilmide kangelasele. Armastab ekstreemsust, on galantne. Kingad on peaaegu alati läikima löödud. Kuid täna võib ta rikas olla, homme aga — kerjus.

Abieluõnne võimalikud ühendused

Päris hästi sobivad kokku “naine-sõdalane” ja “peremees”. Ning vastupidi -meessoost “sõdalast” soojendab kõige paremini “perenaine”.

“Mees-sõdalane” püüab võita naiseks “auhinda”. Peaasi, et ta ei osutu tüütuseks, muidu jookseb “auhind” vaikselt minema.

Kaks sõdalast võivad hästi omavahel sobida.

Kõige ilusam paar on “kingitus” ja “auhind”, ometi lähevad nad tihti lahku, sest ei oma jalge all reaalset pinnast.

“Kingitus” vajab väga “perenaist”. “Muusaga” on ta liit heitlik.

“Muusa” ja “avantüristi” vahel võivad puhkeda kuumad, kuid kahjuks lühiajalised sidemed.