“See võib kõlada klišeena, aga just sinna satun suviti eriti tihti, kuna Pärnus on väga ilus rand, see linn on kaunis oma söögikohtade ja majutusasutustega, mis on kohe käe-jala juures ning kui isegi on soov rahvamassidest eralduda, võib liikuda lõuna poole, kus leidub piisavalt kauneid eraldatud randasid. Kuna tegelen võimalusel ka lohesurfiga, siis Pärnu on üks mu lemmikpaiku just seetõttu, et seal on piisavalt ruumi teistest sõitjatest eralduda ja olusid nautida. Ja muidugi siselahele omaselt on seal vesi alati soojem kui põhjarannikul. Eestis on üldse palju kaunist rannajoont, olen nii mõnigi kord täiesti spontaanselt sattunud ka mõnele ilusale liivaribale Kirde-Eestis,” kiidab ta kodumaiseid randu.

Kõige erilisemaks suvemälestuseks peab Priit paari väga meeleolukat jaanipäeva, mille on veetnud koos sõpradega hea tuttava maakodus Ahja jõe ääres. Meelde olevat need talle jäänud muuhulgas ka seetõttu, et siis on ilmaga väga vedanud. “Minu jaoks on eriline mälestus ikka seotud hea ilmaga, seetõttu ongi need päevad eriliselt meelde jäänud. Muidugi ka hea seltskond, looduskaunis koht ning mis sa hing veel ihkad.”

Selgub, et Priidu hing ihkab lisaks ilusale ilmale veel üht asja — liha! “Kuna ma olen kogu elu ikka lihainimene olnud, siis ilma lihata ei möödu küll ükski grillimine või söömaaeg. Pigem eelistan vorste, grilliha, burgereid ning šaslõkk jääb minu valikus viimaseks. Ja muidugi hea külm õlu käib ka sinna juurde, eelistatult punakad lager või ale tüüpi õlled, need pesukausi- või rahvaõlled, mis meil Eestis laialt levinud, grillimise juurde ei sobi.”