RETSEPT | Suvel saledaks! Lihtne, odav ja rasva põletav kapsa-tomati supp
Värsketest aiasaadustest praegusel ajal juba puudust ei ole — kohe saad teada, kuidas oma aias kasvavad kapsad, porgandid, sibulad ja mõndagi muud oma kaunima keha heaks tööle panna. Kaalu langetamine on imelihtne — eriti kui rasva põletavad toidud saavad olla nii maitsvad nagu see lihtne supp.
See kogus on mõeldud 15 inimesele: kui sa nii palju inimesi ei leia, siis see supp püsib külmkapis värskena pea nädala ja sügavkülmas kuni kolm kuud.
Vaja läheb:
- 1 suur kapsas
- 5 porgandit
- 3 sibulat
- 2 rohelist paprikat
- 10 sellerivart
- 800 g kooritud konservtomateid
- 400 g konserv-aedube (need väikesed rohelised koos kaunadega)
- 2 liitrit tomatimahla
- maitse järgi veiselihapuljongit, soola ja pipart
Valmistamine
Tükelda kapsas, porgand, sibul, paprika ja sellerivarred ja pane need koos konservtomatite ja aedubadega suurde potti. Oad nõruta enne kuivaks, tomatid kalla potti koos marinaadiga. Kalla peale tomatimahl, puljong (või selle puudumisel puljongikuubikud) ja nii palju vett, et aedviljad oleksid korralikult kaetud. Keeda tasasel tulel, kuni kõik köögiviljad on pehmed ja lisa sool ja pipar.
Head isu ja kerget kaalu!