Näitleja ja humorist Sarah Silverman: “Kui sa ei kahetse veel piisavalt paljusid asju elus, siis proovi lõigata endale sirge tukk.”

Kirjanik ja ajakirjanik, filmitegija Nora Ephron: “Oi, kuidas ma kahetsen, et ma ei kandnud terve oma 26. eluaasta bikiine. Kui mõni noor inimene seda loeb, siis mine ja pane kohe bikiinid selga ja ära võta neid seljast enne, kui oled 34.”

Tina Turner, kes äsja oma poja kaotas: “Kahetsen, et ma ei veetnud rohkem aega oma lastega, kui nad alles kasvasid.”

Kim Kardashian: “Üks mu suurimaid kahetsusi tehtud foto osas pärineb mu kihluse ajast. Mul olid sel ajal mu elu kõige lühemad küüned ja mõtlesin hiljem, et see pilt oleks olnud nii palju ilusam pikkade küüntega.”

Cher võimalusest kohtuda Elvisega: “Ta helistas mulle ja kutsus mind endale nädalavahetuseks külla, aga ma põdesin liiga palju. Ma peaaegu juba olin valmis seda tegema, aga siis mõtlesin, et ma ikka ei taha ja nüüd ma kahetsen seda.”

Chrissy Teigen: “Ma kahetsen pidevalt midagi, aga ma pole kunagi pidanud kahetsema seda, et ma midagi välja ei öelnud. Ma olen pidanud ainult oma väljaütlemisi kahetsema.”

Dolly Parton: “Kui mina ja mu abikaasa alles väljas hakkasime käima ning kui me juba abiellusime, eeldasin, et me saame koos lapsed. Me ei teinud midagi, et seda ära hoida. Tegelikult mõtlesime, et äkki me saamegi nad. Meil olid isegi igaks juhuks nimed välja mõeldud, aga asjad ei läinud nii. Nüüd mõtlen, et jumal ei soovinud, et mul oleks lapsi, et kõigi teiste lapsed oleksid minu omad.” (Dolly on näiteks ristiemaks popstaar Miley Cyrusele, kuigi tal endal kunagi lapsi pole olnud — toim.)

Näitlejanna, kirjanik ja humorist Carrie Fisheril kahetsemiseks aega pole: “Ma ei usu sellesse. Ma tean, et need on inimlikud ja vahel ma kahetsen asju, aga mulle ei meeldi neist kinni hoida. Ainus, mida ma kahetsen, on see, kui ma olen kedagi ebamugavasse olukorda pannud.”

Allikas: Mirror