1) Sul puudub empaatiavõime

Sarimõrvaritel on ülivähe empaatiat või õigemini puudub neil võime teistele kaasa tunda täiesti. See käib sinu kohta, kui sa Lõvikuninga multika ajal ei nuta ja tunned pöörast ebamugavust, kui su vestluspartner pisaraid valama hakkab.

2) Aga sul on väga must huumorimeel

Kas naudid filme, nalju või videoid, mis on üles ehitatud mustale huumorile? Teed nalja haavatavas seisus inimese üle, kui tegelikult peaksid just vait olema? Naerad asjade peale, mille pärast su kaaslased kas nutavad või muretsevad? Öeldakse sulle tihti, et selle nalja pärast põled sa küll põrgus? No siis ilmselgelt oled sa just sealt tagasi tulnudki.

3) Naudid üksindust

Pigem veedad oma õhtud ja nädalavahetused üksinda koduseinte vahel kui seltskonnas, tühistad tihti juba varem tehtud plaanid ning väldid inimesi nii palju kui võimalik? Sest inimeste seas tunned end ebamugavalt ja tahaksid justkui põgeneda või…. kellegi maha lüüa? Ei tea küll, kust see tuleb…

4) Imetled end piiritult

Usud, et sa oled niivõrd eriline, et sind peavad imetlema ja jumaldama kõik, kellega sa kohtud ja kes sind tänaval näevad. Sa oled enda meelest parem, ägedam, targem ja nutikam kui kõik teised kokku. Nartsissism on sarimõrvarite ja diktaatorite üks mõjukamaid iseloomujooni ja tundub et sinu eelmisest elust su praegusesse maailma üle kandunud.

5) Emotsioonid puuduvad

Sul on pidevalt üks ja seesama kivinägu ees, nii et mitte keegi ei saa aru, kas sa oled rõõmus, kurb, õnnetu, rahulolev vms. Vaata oma sotsiaalmeediasse postitatud pildid üle — kas on sama ilme neil kõigil?

6) Naudid piinamist

Inimesed, kellele meeldivad verised õudukad ja kes naudivad teiste piinlemist, näiteks kiusavad, piinavad ja tapavad väikseid loomakesi lihtsalt lõbu pärast, on täiesti selgelt olnud oma eelmises elus mõrvarid ja ei saa sellest taagast kuidagi lahti.

7) Tarvitad ohtralt mõnuaineid

Alkoholism, narkosõltuvus ja suitsetamine, ka ülesöömine on märgid, et tapsid eelmises elus palju inimesi ja püüad nüüd seda valu kuidagi vaigistada.

8) Kõik su suhted purunevad

Sa ei suuda enda kõrval ühtegi inimest pikka aega hoida — ei sõbrad, kallimad ega isegi pereliikmed pole võimelised pikka aega sinuga koos olema ja suhet püsivana hoidma.

9) IQ on ebanormaalselt kõrge

Kõik sarimõrtsukad läbi ajaloo on silma paistnud oma originaalse mõtlemise poolest. Nad on olnud kas geeniused või hoopis täielikud ebardid. Kui tunned, et keegi ei mõista sind ja sa oled siinse maailma jaoks liiga tark, on see sulaselge ohumärk.

10) Valetamine ei ole mingi probleem

Manipuleerimine ja valetamine on nii tavalised osad su argipäevast, et sa ei pane ise enam tähelegi, et seda teed. Sarimõrvarite põhirelv on nende libe keel, mille abil nad ohvrid oma võrku meelitavad. Kui valed voolavad su suust välja justkui iseenesest ning suudad igaühe pehmeks rääkida, ei tähenda see mitte midagi muud kui seda, et su eelmine elu möödus eäigete tapmiste tähe all.

Head karmapuhastust!

Allikas: Daily Net