1. A la Carte toitlustus hakkab oma populaarsust kaotama ning üha rohkem pakutakse pulmapidudel rustikaalsemat ja lihtsamat toitu — näputoidud ja snäkiliuad võtavad koha üle.

2. Pitsade polulaarsuse kasv on meeletu — 120%! Samuti pannakse rõhku dekoratiivsetele ja efektsetele magustoitudele.

3. Pruutkleidid on järgmisel aastal pikkade pitsvarrukatega ja kõrgete kraedega. Ka pükstükid ja madala või olematu kontsaga kingad on järgmisel aastal hitiks.

4. Kirikule ja Õnnepaleele alternatiiviks kogub jätkuvalt populaarsust abielutseremoonia korraldamine looduskaunis kohas. Taustaks meri, mäed, kodutalu… igal juhul õues ja kindlasti mitte siseruumis.

5. Suured ja uhked mitmekorruselised ja meeletute kaunistustega pulmakoogid on eilne päev, nüüd eelistavad pruudid tagasihoidlikke ja väheste dekoratsioonidega torte.

6. Kui tahad eriti trendikas pruut olla, pead kindlasti pakkuma jooke, mis kaunistatud jäässe külmutatud lilledega.

7. Metsikute tüdrukute õhtute ja poismeestepidude asemel minnakse sõpradega hoopis spaasse ja seda mitte tingimata enne pidu, vaid hoopis pärast suurt pulmamöllu lõõgastuma.

8. Ja kõige trendikam on muidugi kõike ise teha või vähemalt mingile osale pulmakorraldusest oma käed külge panna — olgu need siis lilleseaded, kutsed, lauadekoratsioonid või pruudikimp.