"Ma olen alati Disneyst täielikus vaimustuses olnud. Lapsepõlves kõiki neid filme vaadates jäi selle lummus ilmselt minu südamesse," rääkis Breden, miks pulmapidu just sellises stiilis korraldati. "Ma armastan kõiki lugusid, ent Tuhkatriinu on minu vaieldamatu lemmik. Niisiis tundus iseenesest mõistetav, et oma elu tähtsaimal päeval riietun just temaks. Alguses ei olnud Jack just ülemäära positiivselt meelestatud, ent kui planeerimine pihta läks, hakkas ka talle see idee aina enam meeldima. Minu perekond oli algusest saati temaatikavalikust vaimustuses."

Niisiis oktoobrikuu alguses toimunud pulmapeol oli Breden nagu tõeline Tuhkatriinu. Muidu koristajana leiba teeniv naine tõmbas selga elegantse ballikleidi, et oma lemmikprintsessiks kehastuda, tema tulevane abikaasa kostümeeris end aga šarmantseks printsiks. Ka kõik 64 külalist kehastusid Disney tegelasteks. Pruut määras igaühele kindla tegelase, et mitu inimest samamoodi peole ei tuleks.

Peo krooniks oli Miki Hiire stiilis pulmatort, mida nautisid ka pruutpaari võsukesed. Tütred Ella ja Jade riietusid printsessideks animatsioonist "Lumekuninganna ja igavene talv" ning perepoeg Evan oli kostümeeritud tähesõdalaseks. Pruudi sõnul kinnitasid paljud külalised, et see oli parim pulm, mida nad väisanud on.

Rohkem pilte leiad Daily Mailist.