See ei tähenda aga, et peaksid lootuse kaotama, sest isegi, kui ta sulle kohe ei ütle, kui väga ta sind jumaldab, vihjavad seda mõned teised märgid.

1. Ta saadab rumalaid sõnumeid

Mida banaalsemad on ta sõnumid, seda rohkem armunud ta on. Näiteks, kui ta kirjutab sulle, et ta joob margarita kokteili või nägi just kuskil kassi, kes näeb välja täpselt nagu sinu oma, on ta omadega sees. Ta üritab sellega sulle hoopis öelda, et “mul on meeles, et sulle meeldivad margaritad” või “mind ei huvita, et su kass mehi vihkab”. Lisaks ütleb ta: “Praegu ma soovin, et sina, su kuri kass ja mina jooksime kõik koos margaritasid.”

2. Ta helistab sulle

Need on põhjused, miks mehed oma telefoni kätte võtavad: töö, hädaolukord või selleks, et kellegi häält kuulda. Ja kui sa pole just tema kolleeg või häirekeskuse dispetšer, on ta huvitatud vaid sinu hääle kuulamisest. See on tõeline armumise märk.

3. Ta ei saa teistelt enam nii palju sõnumeid

Naised saadavad sõnumeid ainult nendele meestele, kes neile ka vastavad, või mis? Seega, kui need suvalised tšikid enam sõnumeid ei saada, siis see tähendab, et tema ka ei tee seda. Või seda, et ta palus neil seda teha, tunnistades, et tal oled nüüd sina. Olgem ausad, seda pole meestel just lihtne teha. Nad peavad olema ikka päris kindlad, et ei soovi enam kellegi teisega tutvuda, kui nad seda teevad.

4. Ta küsib su nõu

“Mida ma peaksin oma venna sünnipäevakaardile kirjutama?”, “Kas need kingad sobivad nende pükstega?”, “Mis värvi kampsuni ma oma koerale peaks ostma?“ — need on küsimused, mida ta küsib ainult siis, kui ta on omadega kaelani sees.

5. Sa kuulsid, et ta sõbrad narrivad teda

Keegi ei tea meest paremini kui tema sõbrad. Seega, kuula: kui nad mainivad, et nad pole oma sõpra ammu näinud või küsivad, kas ta on oma munad ära lõiganud, ei ole nad lihtsalt vulgaarsed. Nad peegeldavad hoopis tema käitumismustreid, mida sina ehk pole tähele pannud. Seega, täna neid tobusid, sest nüüd võid olla kindel, et ta on sinusse armunud.

Allikas: Woman’s Secret