Miller intervjueeris oma podcastis nii Sarah Jessica Parkerit, Chris Nothi, Kristin Davist, Willie Garsoni kui ka teisi sarjas olulist rolli mängivaid tegelasi, kuid Cattralli nende seas ei olnud.

Intervjuude käigus selgus, et üsna filmi alguses oleks Mr. Big surnud läbi ootamatu südameinfarkti, mis teda duši all olles tabab ning just see oli üks põhjustest, miks Samantha rolli mängiv Cattrall ei tahtnud kolmandas filmis osaleda: film oleks keskendunud liialt Parkeri tegelasele Carrie Bradshaw’le, kes peab nüüd tulema toime oma eluarmastuse kaotuse ja leseks olemisega.

Levisid ka kuulujutud, et Cattrall oleks nõustunud osalema kolmandas filmis ainult juhul, kui Warner Bros. oleks loonud talle ka teistes filmides olulisi rolle, aga näitlejatar teatas ise Twitteris säutsudes, et see pole tõsi: “Ainus “NÕUE”, mille ma kunagi esitasin, oli see, et ma ei taha kolmandat filmi teha.”

Tema soov liikuda sarja osatäitja rollist igaveseks edasi, tähendas, et ta ei soovinud isegi selle filmi käsikirja lugeda.

“Ma rääkisin väga, väga, väga, väga mitmeid kordi tema mänedžeriga, kes ütles mulle, et ta tahab minuga suhelda,” kommenteeris olukorda Parker. “Ma saatsin talle e-kirja, proovisin ühendust võtta ja öelda: “Me tahame, et sa oleksid osa sellest. Sa oled väga oluline osa. Muidugi oled. Ma loodan, et kui sa käsikirja loed, näed sa selle ilu, rõõmu ja südantmurdvaid kohti, mida mina näen, mida me kõik oleme näinud.“”

Parker lisas, et nad üritasid leida Cattralliga kuldset keskteed, aga viimast polnud võimalik ümber veenda. “Ma ei saa sundida teda seda nägema, aga me üritasime ja lõpuks ütles stuudio, et me ei saa tema soovidele vastu tulla,” selgitas Parker. “Seega, see on läbi, kuid see pole ühe tegelase mõrvamine, vaid nii see tööstus lihtsalt töötab.”

Allikas: Popsugar