1. Armastus käib kõhu kaudu
    Jõulude ajal keerleb kõik ikka toidu ümber ja ega küll küllale liiga tee! Lihtne variant on küpsetada browniesid, tükkideks lõigata ja elegantselt pakkida. Teine võimalus on teha küpsiseid piparkoogivorme kasutades. Taigna koostisosad võivad olla üsna soodsad, ent kingisaaja kindlasti hindab panust ja aega, mida oled oma valmistatusse pannud.
  2. Ise tehtud, hästi tehtud
    Nii mõnigi inimene on tõeline osavnäpp, seega vähem kui kuu ajaga jõuab siiski kududa, õmmelda, joonistada, maalida, puidust midagi meisterdada või hoopiski muud. Tarvis on vaid inspiratsiooni, aega ja natuke pealehakkamist. Villaseid sokke ja lindude pesakaste on vaevalt kellelgi ülearu!
  3. Oma disain
    Kink on kohemaid erilisem, kui seda natuke erilisemaks teha. Disaini ise kuuseehted, mida kingisaaja saab aastast aastasse kasutada. Alati on variant tellida või miks mitte ise teha oma piltidega kalender, märkmik või fotoalbum. Kui sul on pilte iidamast-aadamast, oled võidumees, sest nostalgiale rõhumine on alati kindel laks.
  4. Erilised kinkekaardid
    Kui näpud on vastu uut aastat eriti põhjas, lükka kohustused homse varna! Meisterda ilus kaart, millel lubad kingisaajaga tulevikus midagi teha, näiteks minna suvel seiklusparki või kanuumatkale. Alati võib pakkuda ka mõnda teenet, näiteks värskelt emaks saanud sõbrannale teeks kindlasti rõõmu pakkumine last hoida. Vormista kaart lihtsalt eriti ilusalt ja mis kõige tähtsam – pea lubadusest kinni!
  5. Ilus pakend
    Isetehtud kingitus on küll südamlik, ent vaata, et seda ilusasti presenteerid. Pakkimiseks natuke aega võttes, saad luua paki, mis näeb välja vapustav, ei maksa hingehinda ja ei tee ka keskkonnale liiga. Jõupaberisse pakitud kink, mille ümber on pael, on ju väga ilus. Variant on kasutada ka kodus ülejäänud kangajääke. Kirss tordil oleks käsitsi meisterdatud kaart! Võid kindel olla, et sinu ilusasti ja südamega pakitud kingitus jõuab Instagrami vahendusel ka teisteni.