1. Lendamine

Lendamine märgib ambitsiooni, soovi tõusta kõrgemale. Kuhu sa lähed? Kuidas sa sinna jõuad? Kas sul on keeruline läbi elu kulgeda? Lendamist kujutavad unenäod annavad meile hea energia ja jõu, me ärkame värske ja puhanuna ning tunneme, et oleme valmis kõiki takistusi ületama!

2. Kosk, juga

Vesi sümboliseerib puhtust, puhastamist ja puhastumist. Kose unes nägemine tähendab, et pesed kogu vana pasa maha ja alustad värskena uuelt lehelt. Kas kosk oli suur või väike? Milliseid takistusi sul kõige rohkem vaja ületada on? Kas kosk oli keset džunglit või kaunil rannal?

3. Hambad

Hamba välja tõmbamine tähendab, et midagi on päevavalgele tulemas. Mädanenud ja koledad hambad sümboliseerivad enda sees peidus hoitud viha ja hirmu. Hammaste välja kukkumine on kõige tavalisem hammastega seotud unenägu ja see näitab hirmu ja stressi uute olukordade ees, olgu tegu siis uue töökoha, elumuutuse, traagilise kaotuse või päevavalgele tulevate saladustega. Küsi endalt: kuidas sa unes oma hammastesse suhtusid? Me kasutame oma hambaid, et toita oma keha. Kas sa toidad sama hästi ka oma vaimu?

4. Surm

Surmaunenägu sümboliseerib millegi lõppu, tavaliselt on see seotud sinu emotsioonidega. Surm võib tähistada su ärevuse ja viha lõppemist. Millegi muu lõppu, et uus saaks alguse. Mingi situatsiooni läbimist ja seljataha jätmist. Kes unenäos suri? Sina või keegi lähedastest? Kui sulle ilmutab end lahkunud lähedane, võib see olla tema viis sulle lohutust pakkuda.

5. Rasedus

Lapseootus märgib suurt edasiminekut ja arengut, mis sind peagi ees ootab. Olles unes ise rase, küsi endalt, milliseid muutusi sa ootad või luua püüad? Kas tita su kõhus sümboliseerib kõiki võimalusi, millele peaksid uksed avama? Rasedusunenäod toovad tihti selgust ka tööellu, sest saad juurde julgust selle suure ja tähtsa sammu astumiseks.

6. Majad

Majad sümboliseerivad erinevaid iseloomujooni ning toovad ja tekitavad turvatunnet. Pööning tähendab peidetud mälestusi, kelder aga intuitsiooni ja alateadvust. Jälgi, milliseid detaile sa mäletad ja millist emotsiooni maja sinus tekitab. Ärgates mõtle sellele, kuidas sa oma keha eest hoolt kannad ning millist kohta näed maailmas iseendal?

7. Raha

Rahaunenäost ärkame tavaliselt rõõmsa ja rahulolevana, sest raha unes nägemine toob õnne ja näitab, kuivõrd me ennast ise väärtustame. Lotovõit on märk peatselt ees ootavast suurest elumuutusest, raha välja andmine aga sümboliseerib kaotusvalu ja hirmu millegi/kellegi kaotamise ees. Igal juhul on see, kuidas sa unes rahaga ringi käid, väga tähenduslik - see sümboliseerib sinu elu kulgu ja voolamist.

8. Petmine

Petmine ja seksiunenäod annavad selgelt märku sellest, et sa oled kas alla surutud või sul on jäänud paljugi ütlemata/tegemata. Tihti on seal peidus häbi või valu oma praeguse suhte pärast, enesehinnanguprobleemid ja alateadlik leppimine suhtega, mis on tegelikult sinu jaoks vale.
Kui sina oled petja rollis, küsi endalt: kas kardad sisimas oma kallimast ilma jääda? Oled sa praeguses suhtes õnnetu? Kuidas suhtud oma kehasse ja ihadesse?

9. Tulekahju

Tulekahjut kaugelt vaadates ihaldad sa muutusi, ise tulega mängimine toob ohtlikke otsuseid ja kahtlasi valikuid. Tule süütamine sümboliseerib allasurutud viha välja laskmist. Kas sinu tööks ongi tulekahjude kustutamine ülekantud tähenduses? Kas väldid iga hinna eest riskantseid olukordi?

10. Alastus

Unenäos alasti olemine näitab su hirmu paljastatud saada. Kui keegi teine on paljas, on see märk austuse kaotusesest selle inimese vastu, võib-olla tema mingi saladuse ilmsiks tuleku tõttu. Alastuse unes nägemine on sulle vihjeks, et õpiksid ennast koos oma vigadega armastama ja mõtleksid hoolega, kui palju ja milliseid osi iseendast sa maailmale näidata tahad. Kui ärkad unest, kus oled olnud paljas, mõtle sellele, kas elad näitemängus ja kardad oma tõelist palet maailmale paljastada või hoopis eksponeerid end liialt?

Allikas: Power of positivity