Enne veel, kui lapsed ärkavad ja majas sagimiseks läheb, pistab Virve hambad suhu ja sätib pärlid kaela. Need praegused hambad on tal oma 30 aastat ühtmoodi hästi vastu pidanud ning memme naeratus on laitmatu.

Aga enne oli ikka kole ja väga valus ka. Sest hakkaja naisena otsustanud ta kord üksipäini ukse hingedelt maha võtta ning löönud suure kuvaldaga nii õnnetult, et haamer tagasipõrkes terve suu korraga hammastest lagedaks tegi. “Noppisin terved hambad maast peo sisse, pesin puhtaks ja püüdsin suhu tagasi toppida. Verd lahmas hullusti, kuid mõned jäid pidama. Pärast tuli põletik ja kaua aega oli väga valus.” Arsti juurde ei saanud minna, sest linna — olgu või Pärnusse — saarelt niisama ei satu ning tööd ju tarvis teha. Lõpuks, kui mädanik tervist ohustama hakkas, tuli ikka sõita.

Proteesidega probleeme pole olnud. Ent ühel ööl läinud Virvel hambad kaotsi. “Ju ma jäin enne magama, kui nad suust ära võtsin. Olime kuskil esinemas ja magasime suures saalis madratsite peal. Hommikul leidsin hambad oma kintsu küljest. Mõelda nüüd, et neid sedasi puruks ei litsunud.”

Kui sa veel ei ole lugenud Eesti Naise kaanelugu Kihnu Virvest, siis tee seda kindlasti nüüd: Elurõõmus Kihnu Virve tahab enda matusel pidu: “Olgu laul, tants ja möllamine!”