Jaanuar

Jaanuaris sündinud naised on uskumatult ambitsioonikad, kuid samal ajal ka väga tõsised ja isegi konservatiivsed. Nad võivad olla väga kriitilised, kuid neile ei meeldi rääkida oma tunnetest. Nas lasevad endale lähedale inimesi, kes on nendega võrdselt intelligentsed ja sarnaste vaadetega.

Veebruar

Veebruaris sündinud naised on natuurilt romantilised ja nendega suheldes tuleb ilmutada suurt kannatlikkust. Iga inimene neid ei mõista, sest nende meeleolu muutub pidevalt. Neile on looduse poolt antud kaasa abstraktne mõtteviis. Ja veel: kui te julgete veebruaris sündinud naist reeta, siis rohkem te teda ei näe!

Märts

Märtsis sündinud naised on justkui kassid. Nad on sarmikad, ustavad ja pühendunud inimesed, kel on samas raske armuda. Nad võivad mõjuda võluvate ja armsatena, kuni te neid millegagi ei ärrita. Kõigele vaatamata: märtsis sündinud inimese kõrval on elu lausa lust ja lillepidu!

Aprill

Aprillikuus sünnivad reeglina naised, kes on võimelised looma suhteid ükskõik millise inimesega, sest neid on õnnistatud diplomaatiliste omadustega. Samal ajal on nad üsna armukadedad ja kui te olete nende usaldust kuritarvitanud, on parem, kui ise nende elust kaote. Vaatamata kõigele võib aprillis sündinud naine teha sind kõige õnnelikumaks inimeseks maamunal. Oma südame avavad nad neile, kes nende usalduse võidavad.

Mai

Maikuu on selliste naiste kuu, kelle iseloomuomaduste sekka kuuluvad põhimõttekindlus ja järjepidavus. Nad on väga veetlevad ja iga mees, kes neisse armub, satub ohtu, sest te ei unusta maikuus sündinud naisi iial. Ärge isegi üritage!

Juuni

Uudishimulik, seltskondlik ja loominguline — need kolm sõna iseloomustavad juunikuus sündinud naisi. Probleem peitub aga selles, et nad alguses räägivad ja alles siis mõtlevad, mis võib probleeme kaasa tuua. Samas ütlevad nad sulle pigem tõe näkku, kui hakkavad seda selja taga tegema. Ja muide, neid peaks kartma ka, sest mees võib sattuda lihtsalt mänguasjaks nende pisikestesse kätesse.

Kui sa oma tähemärki siit ei leinud, loe artiklit edasi Koduhaldja blogist.