Pruunid silmad

2000. aastal läbi viidud uuring kinnitas, et tumedamatel silmadel on kaks korda suurem tõenäosus katarakti ehk hallkae arenguks. Lisaks selgus, et tumedamate silmadega inimesed on sündinud liidriteks. Nad on usaldusväärsemad kui näiteks siniste silmadega inimesed. Ja räägimegi nüüd viimastest...

Sinised silmad

Ai-ai, need kavalad siniste silmadega inimesed, keda sa kindlasti usaldama ei peaks... Samas, sinisilmsed inimesed on loomult tugevamad ning siniste silmadega naised tulevad valusate hetkede, ärevuse ja depressiooniga paremini toime.

Hallid silmad

Kas teadsid, et hallid silmad ei olegi tegelikult hallid, vaid hoopis vähem värvikamad versioonid sinisest? Hallid silmad on väga harvaesinevad, aga kui sind on nendega õnnistatud, siis tea, et oled väga tasakaalukas inimene ja sind on keeruline kontrollida. Sul on komme ehitada enda ümber müüre.

Pähkelpruunid silmad

Inimesed, kel on helepruunid silmad, peaksid olema väga rõõmsad, sest tegu on ühtede ilusamate silmadega. Samas võib neil tekkida kergemini ärevushäireid ja nad ei tule ka valuga hästi toime. Teisest küljest kipuvad pähkelpruunide silmadega inimesed olema enesekindlad, iseseisvad ja vaprad.

Rohelised silmad

Ja lõpetuseks, rohelised silmad! Need inimesed langevad sarnasesse kategooriasse nagu hallide silmadega inimesed. Nad kipuvad olema salapärased ja atraktiivsed, isegi seksikad.

Anna meile kommentaariumis teada, kas ennustused läksid täppi!

Allikas: Higher Perspective