Sa võid ju olla piltilus, aga kui sinust ei õhku head energiat, siis ei jää ka ükski naine sind pikemalt vaatama. Nende lihtsate nõksudega saad garanteerida selle, et naised ei suuda isegi oma silmi uskuda sind nähes. Ja sa ei pea muretsema, et neid nippe kasutades muudad sa kuidagi oma olemust. Sa jääd ikkagi iseendaks, lihtsalt saad enda parimaks versiooniks.

Aja selg sirgu

Ühegi naise pilk ei pöördu küürus seljaga mehe poole. Enesekindel mees kõnnib sirge seljaga ja olekuga, nagu ta tunneks kõiki. Kuid see ei tohi tunduda ülbe. Proovi olla sirgelt ja jätta endast seejuures avatud mulje.

Mine oma peas tugevasse maskuliinsesse olekusse

Vaata peeglisse, mana endale ette oma kõige seksikam pilk ja ütle oma peegelpidile: "sa vajad mind." Kui mees on enesekindel oma teadmistes ja tahtmistes, ei suuda ükski naine sellele vastu panna. Ei ole erutavamat vaatepilti kui mees, kes tunnetab oma mehelikkust ja oskab seda kasutada.

Tekita endale kujutluspilt sellest mehest, kes sa päriselt olla tahad ja hakka selle poole püüdlema

Kui sa ei ole hetkel veel päris selline, nagu sa tahaksid ja tunned ennast ebakindlana, siis tekita endale kindel visioon sellest parimast sinast, kes sa päriselt olla tahad. Mehelik mees ei armasta draamat, on rahulik ja enesekindel.

Lase vabaks oma vanast "ma olen kole, paks ja vaene" mõtteharjumusest

Ei ole midagi ebameeldivamat kui vaatepilt mehest, kes on täiesti ebakindel. Eriti hull on mõne sellisega vestlusesse laskuda. Naine ei taha väljas olla mängida võõrale mehele psühholoogi, see on naiste jaoks väga eemalepeletav. Kui sa keskendud ainult oma kiilanevale juuksepiirile, siis seda on märgata. Mida rohkem ebakindlust sa enda ümber külvad, seda vähem ilusad naised sind märkavad.

Allikas: YourTango