Tähemärgid, kes on eriti tüütud ja tähemärgid, kes on vähem tüütumad, jagunevad täpselt pooleks. Väga tüütute omadustega on õnnistatud just need tähemärgid:

Neitsi

Neitsid kohe oskavad teisi inimesi närvi ajada. Nad armastavad teisi inimesi kritiseerida ja neid maha teha. Kui sa palud neil lõpetada või rahuneda, siis nad keelduvad seda tegemast. Nende jaoks ei loe, et ka teistel inimestel on piirid ja nad teevad kõik selleks, et nendest läbi murda.

Lõvi

Lõvi tähtkujust inimesed on väga armastatud, kuid sellega kaasneb ka vihkamist. Lõvi on ennast täis ja inimesed kas jumaldavad tema enesekindlust või vihkavad seda — vahepealset varianti ei olegi.

Jäär

Jäära tähtkujust inimene ei tundu vahel isegi inimesena. Ta on nii pühendunud oma tööle ja tegemistele, et temaga niisama normaalselt vestelda on raske. Mida rohkem sa püüad Jääraga lähedasemaks saada, seda rohkem tõukab ta sind eemale.

Ambur

Amburi tähtkujust inimene ei tea ise ka alati, mis toimub. Tal on pea laiali otsas ja kui sa püüad sellist inimest tundma õppida, siis sa ei saa temast aru. Ta ei saa ise ka päris hästi endast aru. Kui sa tahad teda sügavamalt tundma õppida, siis sa satud lihtsalt segadusse.

Vähk

Vähi tähtkujust inimesi kutsutakse seljataga tittedeks. Nad ei saa absoluutselt oma emotsioonidega hakkama ja kõik teised inimesed peavad pidevalt nende eest hoolitsema. See on aga tüütu ja ajab kõiki närvi.

Sõnn

Sõnn ei ole küll nii raske iseloomuga nagu Vähk, aga ka Sõnn ei suuda eriti oma emotsioone kontrollida ega viha talitseda. Sellepärast on inimestel väga raske selle tähtkujust inimesega suhelda.

Nende tähemärkide omanikel on aga vedanud — need inimesed nii tüütud ei ole.

Kaksikud

Kaksikute ainukeseks tüütuks omaduseks peetakse seda, et nad räägivad liiga palju. See võib lõpuks inimesed ära väsitada, muidu pole hullu midagi.

Skorpion

Inimesi võib vahel natuke ärritada see, et Skorpioni tähtkujust inimene kipub manipuleerima. Õnneks ei ole tal kombeks seda kogu aeg harrastada.

Kaljukits

Kaljukits töötab väga kõvasti oma eesmärkide nimel ja ei suuda ennast vabaks lasta. See võib inimesi häirida, kes tahaks vahepeal temaga vabalt suhelda.

Veevalaja

Veevalaja tähtkujust inimene on lihtsalt veider ja inimesed ei mõista seda. Kuna Veevalaja on teistest nii erinev, võib see osadele inimestele tunduda tüütu. Kuid see ei ole midagi hullu.

Kalad

Kalad satuvad vahel jamadesse, sest arvavad, et saavad kõigega hakkama ja jätavad ka sellise mulje teistele. Kuid tegelikult vajavad nad vahel abi, ehkki ei küsi seda.

Kaalud

Kaalude tähtkujust inimesega on kõige lihtsam läbi saada, sest ta ei ole peaaegu üldse tüütu. Vahel löövad Kaaludel emotsioonid üle pea, kuid kõikide tähemärkidega võrreldes on Kaalude tähtkujust inimene kõige vähem ärritav.

Allikas: Awarenessact