Need levinud vead hoiavad sind tagasi sellest, et su meik oleks täiuslik.

1. Sa katsetad uue jumestuskreemi tooni täiesti vales valguses. Ülevalgustatud poes näeb see teistmoodi välja, kui õues. Jumestuskreemi peaks peale panema, umbes veerand tundi ootama ja siis õues ennast vaatama.

2. Sa katsetad jumestuskreemi valel kehapiirkonnal. Inimesed on harjunud uut jumestuskreemi proovima oma käte peal. Niimoodi aga õiget pilti ei saa. Seda peaks panema ninale, silmade alla ja lõuale.

3. Sa valid valede koostisainetega kreemi. Suur viga, mida kuivema nahaga inimesed teevad on see, et nad valivad endale mattvärvides jumestuskreemi, mis muudab nende naha veelgi kuivemaks.

4. Sa ei võta arvesse praegust aastaaega. Kui mõni jumestuskreem on ideaalne talvel, siis tihtipeale ei pea see sama kreem suvekuumuses vastu ja hakkab näolt alla voolama.

5. Sa ei valmista oma näoahka kreemi pealepanekuks ette. Enne kreemi panekut oleks vajalik nägu niisutada õlivaba niisutajaga. Ja näonaha pidev koorimine hoiab eemal soovimatuid kuiva naha tükikesi.

6. Sa kasutad aegunud jumestuskreemi. Paljud inimesed on arvamusel, et meik ei lähe kunagi vanaks. Kuid esiteks võib aegunud kreem kahjustada su nahka. Lisaks sellele võib vana jumestuskreem muutuda aja jooksul tumedamaks.

7. Sa kasutad valet kogust jumestuskreemi. Su näol on kohti, kuhu seda tuleks õhemalt panna, näiteks laubale ja silmade ümber. Suurema koguse võib panna põskedele, lõuale ja nina kõrvale.

8. Sa kasutad jumestuskreemi pealepanekuks oma sõrmi. Tegelikult peaks kasutama spetsiaalset meigikäsna, sellega saab kreemi oma näos paremini hajutada. Kindlasti peaks seda käsna regulaarselt pesema, et vältida mustusest tulenevat vistrike teket.

9. Sa paned jumestuskreemi hooletult peale. Me kõik oleme näinud seda kohutavat kontrasti, kui keegi ei ole pannud jumestuskreemi oma kaelale või on värvivahe meeletu. Kreem peab olema sarnast tooni sinu päris nahavärviga ja seda peab kergelt hajutama ka kaelale.

Allikas: Insider