Osade inimeste enesekindlust tõstab see, kui nad näevad iseennast mõne pildi peal. See on peaaegu nagu enda nägemine läbi kellegi teise silmade. Paljud inimesed harrastavad iseendast piltide tegemist, et end hästi tunda ja otseselt selles midagi halba ei ole. Kuid kui sul on telefonis kollektsioon alastipiltidest ja keegi laenab su telefoni, siis kindlasti läbistavad sind õudusevärinad, et mis siis saab, kui ta nendele peale satub.

Kui sa oled üks nendest inimestest, kellele meeldib oma alastust teistega jagada, siis sellega kaasnevad teatud riskid. Sa võid alati kogemata oma pildi mõnele valele inimesele saata. Samuti võib inimene, keda sa usaldad, ühel hetkel tahta teha rumalat nalja ja jagada sinu intiimset pilti kogu maailmaga. Mõnel väga halval juhul võib sellise inimese pahatahtlik käitumine rikkuda su elu ära pikaks ajaks.

Internet ei ole ohutu koht. Sinna jääb kõik alati igaveseks, ka peale kustutamist. Seetõttu oleks soovituslik oma poolalasti pilte mitte kellelegi saata. Sa võid neid ju enda telefonis salajases kohas hoida ja vahel kellelegi näidata, kuid ära saada neid. See on sinu enda ohutuse huvides.

Allikas: Elite Daily