1. Kui sa oled haige, võta aeg maha ja ära mine tööle. Ära unusta ka oma puhkuseid välja võtta!

2. Ära kunagi eira seda, kuidas su armsam kohtleb teisi inimesi. Ühel hetkel jõuab kohale ka päev, kui ta kohtleb sind samamoodi.

3. Ära arva, et kui miski on populaarne, siis see pole lahe, olgu tegemist siis mõne laulu, filmi, hobi või millega iganes. Lase inimestel nautida asju, mida nad naudivad,

4. Ära tee tööd, mida sa vihkad

5. Riski noorena, enne, kui sul on lapsed, sest vastasel juhul riskid ka oma perekonnaga. Riskid on toredad, kui tagajärgedega pead tegelema ainult sina üksinda, aga kui sul on lapsed, kaasneb riskimisega ka süütunne. See pole enam üldse nauditav.

6. Ära mine välja kellegagi lihtsalt seetõttu, et tunned end üksikuna. Ole koos kellegagi, sest sa näed teie ühist tulevikku.

7. Andesta oma parimale sõbrale need väikesed asjad ja seda eriti juhul, kui ta on juba miljon korda vabandanud.

8. Kui mees sind juba korra lööb, jäta ta kohe maha. Sellist tegu ei ole võimalik õigustada.

9. Ära valeta oma kallimale. Ta peaks olema su parim sõber. Kui sa talle valetad, on teievaheline usaldus igaveseks rikutud.

10. Abielu ja lapsed ei sobigi igale inimesele

11. Kui keegi sind petab, ära proovi seda parandada, ära anna talle uut võimalust, lihtsalt lahku. See on alguses raske, aga sa tänad meid hiljem.

12. Armastus peab olema kahepoolne

13. Ära keskendu liiga palju sellele, mida teised inimesed sinust arvavad. Ole lihtsalt hea inimene ja mõista, et sa ei saagi kõigile meeldida.

14. Ära suhtle inimestega, kes ei soovi sulle kõige paremat

15. Hoia seda, mis sul on, enne, kui sa selle kaotad

16. Kui su vanavanemad on elus ja terved, veeda nendega koos aega, helista neile, kontrolli, et neil oleks kõik hästi. Sina jääd seda kahetsema, kui sa seda ei tee, mitte nemad.

17. Kui mõtled, millist karjääri sa endale sooviksid, ära keskendu sellele, mis kõlab huvitavalt, vaid sellele, milles sa päriselt hea oled

18. Usalda oma kõhutunnet, see võib päästa su elu!

Allikas: Thought Catalog