Kui sa tõesti tahad enda kõrvale lõpuks naist leida, siis loe neid punkte hoolega ja mõtesta need enda jaoks lahti. Need on elementaarsed asjad ja ei nõua supermehe oskusi.

1. Naised ei taha enda kõrvale memmekat

Sa ei pea muutma ennast kõvaks tsiklivennaks, kes joob päevad läbi õlut ja laseb sinna hulka paar peeru, ning annab naise kannile laksu. Kuid naised ei soovi enda kõrval näha ka mökut, kes ei oska isegi oma särki kokku voltida ja ootab ainult, et kõik tema eest ära tehtaks. Proovi leida see kuldne kesktee ja mõtle — millist naist sina enda kõrvale tahad? Proovi endas arendada neid omadusi, mida sa teistes näha tahad.

2. Lõpeta naiste idealiseerimine

Naised ei ole alati perfektsed ja neil on halbu päevi. Samuti ei väljuta nad enda seest lillekesi ega liblikaid. Armasta ja austa naisi, aga ära eelda, et nad oleksid ideaalsed. Sa lood oma peas mõttetu kuvandi, mis ei vasta tõele ja hakkad hiljem naist selles süüdistama. Niimoodi ei tohi teha.

3. Õpi ennast austama

Ükski naine ei vaata meest, kes ei hoolitse oma välimuse ega hügieeni eest. Kui sa oled nii kaugele jõudnud, et oled ennast lõpuks korda saanud, siis tee sama oma poissmehe koduga. See ei pea läikima, aga naine ei taha uksest sisse tulles sinu päevinäinud trussikutele otsa vaadata. Samuti ära hakka joogise peaga naisele oma raske elu üle kurtma. Võid kindel olla, et rohkem ta sind näha ei taha.

4. Lõpeta naiste veenmine, et nad sinuga kohtingule tuleksid

Kui sa saad pidevalt naistelt eitavaid vastuseid, siis vaata endale ükskord päriselt otsa ja meenuta neid vestlusi, mille käigus sa korvi said. Alates mis punktist nad hakkasid sulle ei ütlema? Mida sa valesti tegid? Mida saaks järgmine kord paremini teha? Kui sa pead naist pikalt veenma, siis ei ole see asi õige.

5. Õpi paremini suhtlema

Kui sa oskad naistega vestelda ainult sellest, kui kõvasti sa neid õhtul paugutama hakkad, oled juba eos ebaõnnestunud. Hari ennast natuke ja näe vaeva, et tuua ise vestlusesse sisse põnevaid vestlusteemasid. Ükski naine ei viitsi kuulata monoloogi teemal, kui vinge pidu teil ikka sõpradega eelmine õhtu oli ja kui palju sa jõid.

6. Sea enda elule eesmärk

Kui sa tõesti tahad edasi jätkata üheöösuhetes olemist, siis need nõuanded ei ole sulle. Kui aga tahad nüüd lõpuks sellest nõiaringist välja murda, siis pea iseendaga maha tõsine vestlus. Kes sa oled ja mida sa päriselt tahad? Mida sa kujutad ette oma tulevikus, mis on sinu viie aasta plaan? Kui sa suudad välja mõelda, mida sa tahad ja hakkad sinnapoole püüdlema, hakkavad juhtuma imelised asjad. Õige naine ilmub sinu ellu, aga sa pead vaeva nägema ja laskma sellel üleüldse juhtuda.

7. Saa lõpuks ometi aru, et asi ei ole mitte naistes, vaid sinus

Kui sa siiamaani pole aru saanud, siis viga ei ole naistes, et nad sind ei vaata ja sinust huvitatud ei ole, vaid ainult sinus. Sa jätad endast kas hädise ja nõudliku mulje, või teed sa midagi eelnenud punktidest. Kui sa oled omadega väga hädas, küsi nõu oma pereliikmetelt või lähedasematelt sõpradelt — mida sa küll valesti teed, et naised sinust huvitatud ei ole?

Allikas: YourTango