Jah, nii on: kõik inimesed võivad kogeda märga unenägu, vahet ei ole, oled sa mees- või naissoost. Paljud inimesed on aga siiamaani ekslikult arvamusel, et märg unenägu on miski, mis juhtub ainult teismelistel poistel. Arvatavasti on see juhtunud korduvalt ka sinu elukaaslasel, kui sina tema kõrval õndsas teadmatuses magad. Kuna see on siiani üpris tabuteema, siis ta lihtsalt ei ole sulle sellest rääkinud.

Unenägu, mis viib inimese orgasmini, juhtub tavaliselt REM-une faasis, kus uni on väga sügav. Kui sul on kuumemat sorti unenägu, siis verevool sinu tupes suureneb ja see viib öise orgasmini. See võib juhtuda ka siis, kui sa kogemata end unes liigutad ja koged juhuslikku kliitori stimulatsiooni. See ei ole midagi uut ega ebatavalist. Paljud naised aga ei teagi, et tegemist oli märja unenäoga. See on sellepärast, et meeste märg unenägu saab punkti ejakulatsiooniga, mida on näha linadelt, aga naised lähevad lihtsalt märjaks. Kuna näiteks ovulatsiooni ajal ongi naise tupp tavalisest märjem, on raske aru saada, et tegemist oli märja unenäoga.

Üllatuslikult on mitmete naiste jaoks unes orgasmi saamine palju lihtsam, kui ärkvel olles. Mõne naise sõnul on neil märg unenägu pea iga nädal, kuid samas ei ole nad seksuaalvahekorra ajal mitte kunagi orgasmi saanud.

Kui sina pole kunagi märga unenägu endale teadaolevalt kogenud, siis enne magama jäämist keskendu oma seksuaalfantaasiatele ja proovi neile mõeldes uinuda. See aitab kaasa märja unenäo tekkele.

Allikas: Refinery 29