Kes need kurikuulsad tähemärgid on, kes tüdinevad kõigest heast nii kiiresti?

Lõvi

Lõvi tähtkujust inimene on dramaatiline ja ta lausa peab kogu aeg tähelepanu keskpunktis olema. Ta tahab oma ellu kirevust ja värve, ta tahab pidevalt areneda ja ootab oma partnerilt samasugust lähenemist elule.

Mida teha: kuna Lõvi tahab kogu aeg esineda ja oma dramaatilist poolt välja näidata, siis lase tal seda teha. Minge õhtul karaokebaari ja laulge koos. Astu ka sina oma mugavustsoonist välja ja sa näed, kuidas armastus Lõvi sees õitsele puhkeb.

Skorpion

Nagu ka Lõvi, tahab Skorpion kogu aeg areneda. Ta vahetab oma elufilosoofiaid kiiremini, kui teised inimesed vahetavad sokke. Ta mõte muutub väga kiiresti ja ta tahab, et tema armastatu suudaks jälgida kõiki tema keerulisi mõttekäike.

Mida teha: võta vabalt. Harju ära sellega, et Skorpion muudab kogu aeg oma mõtteid ja arvamusi. Sina võid oma põhimõtetele kindlaks jääda, aga lase Skorpionil rahulikult olla. Te ei peagi kõiges samal arvamusel olema.

Ambur

Amburi tähtkujust inimese peale ei saa eriti kindel olla. Ta tüdineb nii kiiresti kõigest tavalisest. Tema sees on tõeline seiklejahing, tal ei saa reisimisest iialgi küllalt. Tal ei ole probleemi osta ihuüksinda üheotsapilet kuskile, kus ta kunagi käinud ei ole.

Mida teha: sa ei suuda seda seiklejahinge maha rahustada. Sa pead leppima sellega, kes ta on. Ta ei tee seda halva pärast, adrenaliin on osake temast. Sul on võimalus elada imeliselt põnevat elu koos Amburiga, aga sa pead suutma tema hullustega leppida.

Veevalaja

Veevalaja tahab maailma muuta. Tal on oma peas kindel visioon sellest, milline ühiskond peaks olema ja mida kõik peaksid tegema. Ta tahab kogu aeg arutada maailmaasjade ja tõsiste teemade üle, isegi kui ta lahendusi ei leia.

Mida teha: kui sa tunned, et ei jaksa kogu aeg vaielda poliitilistel teemadel ja arutada maailmas aset leidvate probleemide üle, siis see suhe ei ole sinule. Sa võid Veevalajat armastada kogu südamest, aga maailmaparandaja olek tema sees ei muutu.

Kaksikud

Kaksikud ei tüdine küll oma suhtest niivõrd kiiresti ära, aga nad jumaldavad tähelepanu. Kui nad seda oma kaaslaselt ei saa, ei ole neil probleemiks minna seda kuskilt mujalt otsima. Nad ei tee seda isegi enamasti paha pärast, nad lihtsalt jumaldavad tähelepanu.

Mida teha: ole valmis pakkuma Kaksikule palju armastust ja oma aega, ta ja vastab mitmekordselt samaga. Ära pane pahaks tema tähelepanuvajadust. Suuna oma energia tema armastamisele ja sa saad vastu ideaalse suhtekaaslase.

Allikas: Elite Daily